Metropolitan Dubai Hotel
Central hotel med flere restauranter

Information om Metropolitan Hotel

Her får du et dejligt centralt hotel med gode faciliteter, fin afstand til offentlig strand samt mulighed for at benytte søsterhotellets faciliteter

Metropolitan Hotel er et af Dubai's ældste og mest kendte hotellet og blev genopført i 2016. Hotellet ligger centralt og tilbyder gratis shuttle bus til både metro samt søsterhotellet hvor strand og pool område kan benyttes gratis. Hotellet har flere restauranter, fitnesscenter samt en hyggelig tagterrasse med pool område. Det perfekte parhotel til jer der vil ud og opdage Dubai.

Hotellet
Det oprindelige Metropolitan hotel var et af Dubai's første hotellet men blev erstattet af det nuværende i 2016 og ligger centralt i Dubai, du er kun 2,5 km fra den kendte Jumeraih Beach og det 7 stjernet hotel Burj al Arab også kendt som "Sejlet". Hotellet har flere restaurant samt en hyggelig tagterrasse og daglig transport til det 5 stjernede søsterhotel Habtoor hvor man kan benytte deres pool og strandområde. Du er tæt på bla. Mall of Emirates samt metrostation.

Faciliteter
På toppen af Metropolitan finder du en hyggelig tagterrasse med swimming pool, solstole og parasoller samt håndklædeservice. Der er poolbar som serverer enkle retter samt drikkevarer. Hotellet har ikke mindre end 5 restauranter hvor du finder alt lige fra italiensk, mellemøstlig mad til det mere internationalle samt buffet restaurant med variende daglige temaer. Hotellet tilbyder fitness faciliteter samt Spa center med sauna og steam room, i spa centeret kan du mod betaling få afslappende kropsbehandlinger efter en dag med sigthseeing i Dubai.
Hotellet tilbyder gratis shuttlebus transport til FGB metro station hvorfra du let kommer rundt i Dubai samt til de mest populære shoppingcentre samt Dubai Marina området. Der er gratis shuttle transport til og fra søsterhotellet Habtor Grand der ligger på JBR The Walk hvor VERDN's gæster frit kan benytte poolområdet.    

Værelser
På Metropolitan hotel bor du i fine, rummelige deluxe værelser på ca 25m2. Der er enten en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle værelser har tv. telefon, gratis Wi-Fi, minibar mod betaling, A/C samt sikkerhedsboks. Der er kaffe/te faciliteter samt 1 gratis flaske vand pr dag. Der er badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer samt toiletartikler.  

Pension

På Metropolitan Hotel har du morgenmad inkluderet i dit ophold. Det er muligt at tilkøbe halvpension som består af morgenmad & aftensmad. Drikkevarer indgår ikke til aftensmaden, men kan købes seperat i restuaranten.

Halvpension koster 150 kr pr dag og 1050 kr for 7 dage. 

Obs!
Turistmyndighederne i Dubai kræver at alle hotelgæster betaler en turistskat på 10-20 AED pr. værelse pr. overnatning. Beløbet er 10-20 AED afhængig af hotelles klassificering. Afgiften er ikke inkluderet i rejsens pris og betales direkte til hotellet.

De Forenede Arabiske Emirater er et forholdsvist nyt rejsemål og et område i rivende udvikling. Der opføres løbende nye hoteller og infrastrukturen udvikles i hastigt tempo. De mange byggeprojekter betyder at du kan opleve støjgener på dit hotel og når du begiver dig rundt i byen. 
Læs mere
Strand
2.5 km
Centrum
6 km
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 320
Etager: 4
Supermarked: 2.5 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Nej
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 32 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Metropolitan Dubai Hotel
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.