Mövenpick Hotels & Apartments Bur Dubai
Dejligt 5 stjernet hotel i "gamle" Dubai

Information om Mövenpick Hotel & Apartsments Bur Dubai

Her får du et dejligt hotel med fine faciliteter og en central beliggendhed samt en hyggelig tagterrasse med pool område

På Mövenpick Hotel & Apartments Bur Dubai bor du i fine rammer samtidig med at du bor centralt. Hotellet har flere gode faciliteter samt tag terrasse med pool område med gratis solstole, parasoller samt pool håndklæder. Dette hotel ejer sig godt til dig som vil ud og opleve Dubai og nærområdet.

Hotellet
Her få du et lækkert 5 stjernet hotel der er beliggende midt i Bur Dubai med kort afstand til både den gamle bydel, strande, shopping centre og et væld af oplevelser. Hotellet har 7 restauranter, bar samt natklub. Der er et dejligt pool område samt fitness center. Alt i alt så får du her et dejligt hotel at bo på mens du tager på oplevelse rundt i Dubai.

Faciliteter

Mövenpick Hotel & Apartments bur Dubai byder på et væld af gode faciliteter. Hotellet har en hyggelig tag terrasse med et fint pool område med gratis solstole, parasoller samt håndklæde service. Hotelet byder på ikke mindre end 7 restauranter så du har masser af gastronomiske muligheder, der er to barer samt egen natklub på hotellet. Du kan holde formen ved lige i hotellets fitness center. Hotellet tilbyder gratis shuttle bus til både offentlig strand samt shopping centre - se i receptionen for aktuelle tider.

Værelser
På Mövenpick Hotel & Apartments Bur Dubai kan du vælge mellem følgende værelses typer:

Superior værelse på ca. 32 m2. Der er plads til max 3 personer, 3 person sover i ekstra opredning.  

Executive værelse på ca. 32 m2. Der er plads til max 3 personer, 3 person sover i ekstra opredning.  

Alle værelser har enten en stor dobbeltseng eller to enkelt senge med mulighed for en ekstra opredning. Der er A/C, sikkerhedsboks, tv ,telefon, kaffe og te faciliteter samt gratis Wi-Fi, der er minibar mod betaling. Badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer samt gratis toilet artikler.

Pension
Dit ophold på Mövenpick Hotel & Apartments Bur Dubai er med morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension der består af morgenmad samt aftensmad. Der er ikke drikkevarer inkluderet til aftensmaden, men dette kan tilkøbes i restauranten.

OBS!
Turistmyndighederne i Dubai kræver at alle hotelgæster betaler en turistskat på 10-20 AED pr. værelse pr. overnatning. Beløbet er 10-20 AED afhængig af hotelles klassificering. Afgiften er ikke inkluderet i rejsens pris og betales direkte til hotellet.

De forenede Emirater er et forholdsvist nyt rejsemål og et område i rivende udvikling. Der opføres løbende nye hoteller og infrastrukturen udvikles i hastigt tempo. De mange byggeprojekter betyder at du kan opleve støjgener på dit hotel og når du begiver dig rundt i byen.  

Læs mere
Strand
8 km
Centrum
500 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 367
Etager: 5
Supermarked: 1.2 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Nej
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 9 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Mövenpick Hotels & Apartments Bur Dubai
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.