Al Hamra Village
Flere pool områder og egen strand

Information om Al Hamra Village

Et lækkert hotel med gode faciliteter, flere pool områder samt wellness

På Al Hamra Village bor du i dejlige, lyse værelser og du har to dejlige pool områder samt egen strand til rådighed. Al Hamra Village byder på et væld af gode faciliteter til både børn og voksne. Der er hele 4 restauranter og 3 barer på områder.

Hotellet
I det hyggelige Ras Al Khaimah ligger dette fine 5 stjernede resort Al Hamra Village. Hotellet har flere pool områder og ikke mindre end 4 restauranter og 3 barer. Hotellet har et vælg af gode faciiteter for både par og familier og indbyder til total nydelse og afslapning. Hotellet har egen strand.

Faciliteter

På Al Hamra Village kan du slappe af ved hele to swimming pool områder der begge har gratis solstole, parasoller samt håndklæde service. Der er separat børnepool samt legeplads til de mindste. Hotellet tilbyder daglig underholdning for både store og små samt miniiklub til de mindste. Hotellet har egen strand med tilhørende solstole og parasoller samt håndklæde service.
Der er tennisbane samt fitness center og wellness og sauna om man ønsker at forkæle sig selv.Hvis du ønsker at forkæle de gastronomiske sanser så har hotellet hele 4 restauranter og 3 barer. Hotellet tilbyder gratis shuttle bus til og fra Dubai 2 gange om ugen. Hotellet ligger tæt på Al Hamra golfbanen. Hotellet hjælper gerne med bestilling af tee tider.  


Værelser
På Al Hamra Village kan du vælge mellem følgende værelses typer:

Standard værelse på ca 28 m2 til 2 personer. Der er en queen size seng i værelset samt tv, telefon og kaffe/te faciliteter. Alle værelser har A/C, sikkerhedsboks samt gratis Wi-fi. Badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer samt graits toilet artikler.

Classic værelse på ca. 35 m2 til 2 personer. Der er en queen size seng i værelset samt tv, telefon og kaffe/te faciliteter. Alle værelser har A/C, sikkerhedsboks samt gratis Wi-fi. Badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer samt graits toilet artikler. Disse værelser har udsigt mod enten golfbanen, swimming poolen eller haven.

Juniorsuite
på ca 90 m2 til max 3 voksne + 1 barn under 12 år eller 2 voksen og 2 børn under 12 år. Der er separat soveværelse med en stor dobbeltseng samt opholdsværelse med mulighed for ekstra opredning. Der er tv, telefon og kaffe/te faciliteter. Alle værelser har A/C, sikkerhedsboks samt gratis Wi-fi. Badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer samt graits toilet artikler. Der er terrasse med direkte udgang til enten swimming poolen, haven eller golfbanen.


Pension
På Al Hamra Village har du morgenmad inkluderet i dit ophold.

Obs!
Turistmyndighederne i Dubai kræver at alle hotelgæster betaler en turistskat på 10-20 AED pr. værelse pr. overnatning. Beløbet er 10-20 AED afhængig af hotelles klassificering. Afgiften er ikke inkluderet i rejsens pris og betales direkte til hotellet.

De forenede Emirater er et forholdsvist nyt rejsemål og et område i rivende udvikling. Der opføres løbende nye hoteller og infrastrukturen udvikles i hastigt tempo. De mange byggeprojekter betyder at du kan opleve støjgener på dit hotel og når du begiver dig rundt i byen. 

Læs mere
Strand
50 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Morgenmad
Familie hotel
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 219
Etager: 11
Supermarked: 27 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 82 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Al Hamra Village
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.