Almyra m/halvpension
Et populært hotel med mange gode faciliteter

Information om Almyra

Almyra er et fem stjernet luksuriøst hotel i moderne lounge stil, hvor komfort, atmosfære og gode faciliteter er i højsædet

Hotellet har en perfekt beliggenhed, direkte ned til strandpromenaden og en mindre strand med azurblåt vand. Det er et familievenligt hotel med et stort udvalg af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Nyd hotellets fantastiske omgivelser og kom helt ned i gear.


Om hotellet
Almyra er et fem stjernet luksuriøst hotel i moderne lounge stil, hvor komfort, atmosfære og gode faciliteter er i højsædet. Man er ikke i tvivl om, at man er kommet til et sted, hvor dygtige designere har fået frit spil, til at indrette hotellet fra ende til anden. Hotellet har en perfekt beliggenhed, direkte ned til strandpromenaden og en mindre strand med azurblåt vand. Det er et familievenligt hotel med et stort udvalg af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Hotellet består af flere bygninger og med den suverænt flotte solterrasse, beliggende lige ned mod stranden, hvorfra man har en fantastisk udsigt til havet. Der er masser af skyggefulde og grønne, eksotiske opholdsområder med eksklusive loungemøbler til behagelig afslapning. Her findes flere imponerende swimmingpools og separat børnepool. Man kan tydeligt mærke at der er kræset for materialerne med sans for moderne detaljer. Opholdet er med halvpension – dvs. morgenmad og aftensmad. Vi gør opmærksom på, at lange bukser til herrer påkræves i restauranten.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
 Almyra ligger lige ned til strandpromenaden i Pafos og tæt på det hyggelige havneområde og byens mange restauranter, barer og butikker. Hotellet har rigtig gode faciliteter, blandt andet flere gode restauranter, barer, tennisbane, håndklædeservice, fitness samt et helt fantastisk Spa- og wellnessområde med massage, indendørs swimmingpool, sauna, med mulighed for at tilkøbe afslappende skønhedsbehandlinger. Hotellet er ideelt for børnefamilier, der vil nyde høj servicekomfort, her findes legeplads, børneklub, børnepasning samt teenageklub (visse ydelser er mod gebyr). Mulighed for offentlig transport lige udenfor døren. Der forefindes gratis trådløst internet på hotellet. Vi gør opmærksom på, at internettet på Cypern har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Ud over hotellets flotte buffet restaurant findes der også en lækker á la carte restauranter.  

Værelsestyper

Standard dobbeltværelser
Lyse og smagfuldt indrettede dobbeltværelser med lækkert møblement. Alle med bad/ toilet, TV, aircondition, hårtørrer, minibar, WIFI og muligheder for at lave kaffe eller te. Værelserne har skydedøre, der kan åbnes helt op ud til fransk altan. Der er soveplads til 2 personer, mulighed for ekstra seng.

Superior dobbeltværelser med havudsigt
Lyse og smagfuldt indrettede dobbeltværelser med udsigt til havet. Alle med bad/ toilet, TV, aircondition, hårtørrer, minibar, WIFI og muligheder for at lave kaffe eller te. Værelserne har skydedøre, der kan åbnes helt op ud til fransk altan. Der er soveplads til 2 personer, mulighed for ekstra seng.

Sea Front Kyma Suite
Bo i en helt unik suite med udsigt til havet. Her har man terrasse med direkte adgang til græsplænen og egen tagterrasse hvorfra der udsigt over havet. Suiten er eksklusivt indrettet med special udvalgte designmøbler og består af kombineret soveværelse og opholdsrum. Alle suiter med bad/toilet, TV, aircondition, hårtørrer, minibar, WIFI og espresso kaffemaskine. Der er soveplads til 2 personer, mulighed for ekstra seng.

Pension
Opholdet er inklusiv halvpension.

Check-ud fra hotellet
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
0 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Halvpension
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 187
Etager: 4
Supermarked: 300 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Nej
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 12 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 4
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Almyra m/halvpension
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.

Chat med verdn
Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål Chat
Vi er ingen på chatten!
Du kan fange os på:

info@verdn.dk