Andries
Populært lejlighedshotel

Information om Andries

Er du til lejlighedshotel med en god beliggenhed samt familær stemning så skal du vælge Andries

Her får du et skønt familiedrevet lejlighedshotel med en god atmosfære, dejligt pool område med solstole og parasoller. Hotellet er centralt beliggende med god afstand til restauranter, shopping og byliv. Hotellet er et af vores populære lejlighedshoteller.

Hyggeligt lejlighedshotel med god central beliggenhed


Om hotellet

Andries er et populært familiedrevet lejlighedshotel med central beliggenhed i den skønne ferieby Kato Pafos. Andries er særdeles familiær og har afslappet stemning, og drives af tre cypriotiske søstre. Stedet er blot tre etager og opført i traditionel cypriotisk byggestil. Bygningerne omkranser den skønne solterrasse med pool/snackbar, swimmingpool, liggestole og parasoller. Hyggelig reception med opholdsstue, som også fungerer som café, hvor man også kan købe morgenmad og frokost, og ikke mindst cypriotisk kaffe og kulørte drinks.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Beliggenheden er god, når man ønsker at bo helt centralt og i skønne omgivelser. Lige udenfor døren findes den populære og hyggelige by Kato Pafos, der er kendt for sin herlige feriestemning, der byder på et fint udvalg af restauranter, barer og forretninger. Ligeledes er der kort afstand til Pafos' hyggelige bystrand og den flotte strandpromenade, hvor også lystbådehavnen skaber sydlandsk stemning. Gratis Wi-Fi på hele hotellet. Vi gør opmærksom på, at internettet på Cypern har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Bar- og folkelivet kan være en anelse støjende.

Værelsestyper
To- og treværelses lejligheder alle af lidt ældre dato og indrettet med cypriotisk møblement bestående af stue/opholdsrum med køkkenniche, elkedel, bad/toilet, aircondition (mod gebyr) og balkon eller terrasse. De toværelses lejligheder har et separat soveværelse og de treværelses lejligheder har to separate soveværelser. Let rengøring et par gange ugentlig. Det er muligt at leje hårtørrer i receptionen.

Mod tillæg
Aircondition.

Pension
Opholdet er uden pension. Mulighed for tilkøb af morgenmad kr. 350,- pr. person pr. uge. Børn 2 - 11 år kr. 175,- pr. barn pr. uge.


Check-ud fra hotellet:
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.
Læs mere
Strand
500 m
Centrum
0 m
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 30
Etager: 3
Supermarked: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Nej
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Nej
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 11 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Andries
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.