Coral Beach m/Mini All Inclusive
Coral Beach Resort er beliggende direkte på egen strand i rolige omgivelser

Information om Coral Beach

Coral Beach Resort er et 5-stjernet luksushotel med den bedste beliggenhed med flot udsigt til det smukke hav

Hotellet byder på et hav af feriefaciliteter, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst og du kan dase ved hotellets gigantiske swimmingpool eller nyde den lækre mad på en af hotellets fantastiske restauranter. For dig som ønsker luksus og skønne omgivelser.

Luksushotel ved Coral Bay

Om hotellet
Coral Beach Resort er et 5-stjernet luksushotel med den bedste beliggenhed med flot udsigt til det smukke hav, egen skøn badestrand og privat lystbådehavn. Hotellet er bygget i en elegant, moderne stil med mange smukke detaljer og eksklusivt møblement. Stedet råder desuden over en stor og velplejet have med blomster og palmer. Der findes imponerende solterrasser med gigantisk swimmingpool, som indbyder til en rask svømmetur. Hotellet byder på et hav af feriefaciliteter, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst. Der er blot 25 km. til Paphos Lufthavn og kort afstand til Pafos by, forretninger, restauranter m.m. Hotellet råder desuden over en luksus spa-afdeling med et stort udvalg af wellnessbehandlinger (mod gebyr). Desuden indendørs opvarmet swimmingpool og sauna. Der findes flere barer, som serverer kølige drikkevarer, og de inkluderede måltider kan indtages i en af de 3 skønne restauranter. Her serveres fantastiske internationale delikatesser. Desuden findes et pænt udvalg af à la carte restauranter – (mod ekstra betaling og bordreservation er nødvendig.) Coral Beach Resort anbefales til både par og familier.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Coral Beach Resort er beliggende direkte på egen strand i rolige omgivelser og alligevel centralt i forhold til byen Pafos hvor man med fordel kan tage bussen som kører direkte mellem Pafos og Coral Bay området. I lokalområdet findes et fint udvalg af restauranter, barer og små butikker. Hotellet har et moderne og elegant lobby- og receptionsområde med bar.  På hotellet findes et stort udvalg af faciliteter, såsom tennisbaner, squashbane, vandrutchebane, billard, spillerum, samt privat strand med beachvolley. Ved ankomst får man udleveret gratis poolhåndklæder på værelserne. Hotellet har en afdeling for løb og atletik, samt dykkercenter. På hotellet finder man også en legeplads, en børneklub, animationshold som sørger for underholdning i dagtimerne, samt musik og liveunderholdning om aftenen. Nogle af hotellets faciliteter er mod gebyr. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Vi gør opmærksom på, at internettet på Cypern har varierende dækning,

Værelselsestyper
Man bor i elegante og  flotte dobbeltværelser, som alle har balkon eller terrasse, tv, telefon, sikkerhedsboks, minibar, elkedel, gratis kaffe og te, aircondition, bad/toilet og hårtørrer. Det er muligt at tilkøbe værelse med havudsigt.

Pension

Opholdet er med Mini All Inclusive, hvilket vil sige, morgenmad og frie drikkevarer i løbet af dagen.
Det er muligt at tilkøbe, middag- og aftensmad, således at man har fuldt All Inclusive.
All Inclusive kr. 1100,- pr. person pr. uge. Børn 2 - 11 år. kr. 700,- pr. barn pr. uge.

Alle måltider indtages fra hovedrestaurantens flotte buffet.
Morgenbuffet: kl. 7.00-10.00 
Frokostbuffet: kl. 12.30-14.30
Aftenbuffet: kl. 19.00-22.00
Alle drikkevarer er lokale og inkluderet i prisen i tidsrummet kl. 10.00-00.00. Alle andre drikkevarer er mod gebyr. Der tages forbehold for evt. ændringer af tider.
Udover buffetrestauranten kan de inkluderede aftensmåltider nydes i pizza og pasta restauranten og Restaurant Romazzino. Her serveres dagens menu.
Der findes også flere à la carte restauranter på hotellet. Disse kan besøges mod betaling og bordreservation er nødvendig. Som All Inclusive gæst får man 20% rabat i à la carte restauranterne.
Der er dresscode på hotellet, hvilket vil sige at man som mand skal bære lange bukser i restauranten om aftenen.
All Inclusive programmet er gældende til hotellet forlades på afrejsedagen.


Check-ud fra hotellet
Check-ud sker som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet, og kan dette lade sig gøre, er det ofte mod en ekstra betaling direkte til hotellet.
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
12 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Mini All Inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 424
Etager: 6
Supermarked: 100 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 25 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 4
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Coral Beach m/Mini All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.