Mayfair
Et skønt hotel til familieferien

Information om Mayfair

Familievenligt hotel med flere pool områder

Mayfair er et flot og særdeles populært hotel og et af VERDNs mest foretrukne blandt vores flergangsgæster. Hotellet er beliggende mellem den øvre og nedre bydel i gåafstand til byen og stranden i dejlige bynære omgivelser. Slap af i de hyggelige omgivelser ved hotellets pool områder.

Populært lejlighedshotel i Pafos

Om hotellet
Mayfair er et flot og særdeles populært hotel og et af VERDNs mest foretrukne blandt vores flergangsgæster. Hotellet er beliggende mellem den øvre og nedre bydel i gåafstand til byen og stranden i dejlige bynære omgivelser. Mulighed for tilkøb af Mini All Inclusive og All Inclusive. Mayfair består af flere bygninger i fire etager, som omkranses af flere skønne solterrasser med to attraktive swimmingpools med liggestole og parasoller samt ikke mindre end 3 børnepools. Hotellet er meget familievenligt, og gæsterne hygger sig på Mayfair. Det er muligt enten at tilkøbe Mini All Inclusive - det vil sige god morgenmad og frie lokale drikkevarer inkluderet i løbet af dagen eller All Inclusive – så har man også både middags- og aftensmad inkluderet. Hotellet har massage og sauna (mod gebyr)

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Mayfair er beliggende mellem den øvre og nedre bydel i Pafos og i gåafstand til restauranter, taverner, barer og forretninger. Hotellet byder på mange faciliteter, såsom billard, dart, basketball, volleyball, fitness og fuldt underholdningsprogram i løbet af dagen og flere aftener til omkring midnat. Børneklub i højsæsonen. Derudover findes der restaurant og bar. Gratis trådløst internet på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på, at internettet på Cypern har varierende dækning, og at udfald kan forekomme

Værelsestyper
Man bor i pæne etværelses lejligheder bestående af sove/opholdsrum eller toværelses lejligheder med stue og seperat soveværelse med køkkenniche, køleskab, elkedel, bad/toilet, hårtørrer, telefon, sikkerhedsboks (mod gebyr), aircondition, balkon eller terrasse med forskelligartet udsigt. Hvis der tilkøbes pension er der ikke ovn og kogeplader i lejlighederne. Der kan tilkøbes pooludsigt, hvis dette ønskes garanteret, hvilket vi anbefaler.

Mayfair tilbyder også familieværelser uden køkkenfaciliteter bestående af stue og separat soveværelser, mini køleskab, elkedel, bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, sikkerhedsboks (mod gebyr), aircondition og balkon eller terrasse med forskelligartet udsigt.

Pension
Mini All Inclusive
På Mayfair kan der tilkøbes Mini All Inclusive
Kr. 900,- pr. person pr. uge (kr. 500,- pr. barn pr. uge 2 til 13 år))
kl. 07.00 - 10.00 Morgenbuffet med juice, kaffe, te m.m
Kl. 10.00 til kl. 23.00 Lokale drikkevarer i poolbaren, både med og uden alkohol. Vær opmærksom på, at internationalt kendte drikkevarer, samt friskpresset frugtjuice ikke er inkluderet. Der tages forbehold for evt. ændringer i Mini All Inclusive programmet.

All Inclusive
På Mayfair kan der tilkøbes All Inclusive
Kr. 1800,- pr. person pr. uge (kr. 900,- pr. barn pr. uge 2 til 13 år)
Kl. 07.00 - 10.00 Morgenbuffet med juice, kaffe, te m.m.
Kl. 10.30 - 12.30 og igen fra kl. 15.00 til 17.00 Serveres snacks i poolbaren inkluderer is om eftermiddagen.
Kl. 12.30 - 14.30 Frokostbuffet.
Kl. 18.30 -. 21.30 Aftenbuffet.
Kl. 10.00 - 23.00 Lokale drikkevarer i poolbaren, både med og uden alkohol. Vær opmærksom på, at internationalt kendte drikkevarer, samt friskpresset frugtjuice og slushice ikke er inkluderet. Der tages forbehold for ændring af All Inclusive programmet.
All Inclusive programmet er gældende til hotellet forlades på afrejsedagen.

Check-ud fra hotellet:
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.
Læs mere
Centrum
800 m
Strand
900 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 243
Etager: 3
Supermarked: 700 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 12 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 3
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Mayfair
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.