Queens Bay m/morgenmad
Et hotel beliggende med en skøn udsigt

Information om Queens Bay

Hotel Queen’s Bay er et lækkert familiehotel med et væld af stamgæster, som vælger hotellet år efter år, grundet det høje serviceniveau

Hotel Queen’s Bay er et eftertragtet hotel med unik beliggenhed direkte til det skønne Middelhav. Hotellet er placeret i rolige omgivelser omgivet af bananplantager i en lille bugt, hvorfra man kan bade. Du bor i fine værelser og kan benytte dig af hotellets mange faciliteter.

Skønt hotel med unik beliggenhed

Om hotellet
Hotel Queen’s Bay er et eftertragtet hotel med unik beliggenhed direkte til det skønne Middelhav. Hotellet er placeret i rolige omgivelser omgivet af bananplantager i en lille bugt, hvorfra man kan bade. Fantastisk frodig have med grønne områder, høje palmer og med vidunderlig udsigt til havet. Hotellets midtpunkt er uden tvivl den store populære solterrasse, hvorfra man kan nyde de smukke solnedgange over Middelhavet. Lækker indbydende swimmingpool, børnepool, liggestole og parasoller venter kun på ferieglade gæster. På Queens Bay er der mulighed for at leje poolhåndklæder (mod gebyr)
Foran hotellet findes flere små og uspolerede sandstrande. Hotel Queen’s Bay er et lækkert familiehotel med et væld af stamgæster, som vælger hotellet år efter år, grundet det høje serviceniveau og en hyggelig atmosfære, og hotellet kan anbefales til alle. Opholdet er med morgenmad – men vi anbefaler at man supplerer med All Inclusive – dvs. alle måltider og frie drikkevarer.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Hotel Queen’s Bay har en unik beliggenhed i skønne rolige omgivelser og med havet som nærmeste nabo. I baglandet findes flere hyggelige landsbyer, og i nærområdet er der en lokal købmand samt busstoppested. Til Coral Bay, der er den absolut bedste strand i Pafos-området, er der ca. 3 km. Hotellet har gode faciliteter for gæsten i alle aldre, blandt andet restaurant, bar, tennisbane, minigolf og en lille legeplads. Der vil de fleste aftener være underholdning og musik. Gratis Wi-Fi på hele hotellet. Vi gør opmærksom på, at internettet på Cypern har varierende dækning, og at udfald kan forekomme.

Værelsestyper
Pæne og hyggelige dobbeltværelser med bad/toilet, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod gebyr), køleskab og balkon/terrasse. Mulighed for havudsigt mod tilkøb.

Pension
Opholdet er inklusive morgenmad. Mulighed for tilkøb af halvpension eller All Inclusive
Halvpension kr. 600,- pr person pr. uge. Børn 2-11 år kr. 300,- pr. barn pr. uge.
All Inclusive kr. 1500,- pr. person pr. uge. Børn 2 - 11 år kr. 750,- pr. barn pr. uge
 
Kl. 07.00 til kl. 10.00 Morgenbuffet med juice, kaffe, te m.m.
Kl. 12.30 til kl. 15.00 Frokostbuffet.
Kl. 15.00 - 17.30 Snacks
Kl. 19.00 til kl. 22.00 Aftenbuffet.
Kl. 10.30 til kl. 23.00 Lokale drikkevarer i baren, både med og uden alkohol. Vær opmærksom på, at internationalt kendte drikkevarer, samt friskpresset frugtjuice ikke er inkluderet. Der tages forbehold for ændring af All Inclusive programmet.

Check-ud fra hotellet:
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
8 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 200
Etager: 4
Supermarked: 1 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 20 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Queens Bay m/morgenmad
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.