Turbo Club
Hyggeligt lejlighedskomplekser midt i Maspalomas

Information om Turbo Club

Få en dejlig ferie i rummelige lejligheder, hvor du kan vælge imellem hele tre poolområder

Turbo Club der er beliggende midt i Maspalomas er et hyggeligt lejlighedshotel der har hele 3 poolområder og børnepool samt der kører dagligt shuttlebus til stranden, og du kan hver dag lade dig underholde af aktiviteter på hotellet. Her bor du med All Inclusive.

Midt i Maspalomas ligger dette skønne familie venlige lejlighedskompleks omgivet af flotte haver. Hotellet består af 11 bygninger med store rummelige lejligheder og har tre dejlige pool områder. hvoraf det ene er opvarmet i vinteren. Der er børneklub for de mindste samt daglige aktiviteter og underholdning for både voksne og børn. Hotellet tilbyder en daglig gratis shuttlebus til stranden i Maspalomas, så hvis poolen ikke lokker så kan du let komme til den fine sandstrand. Et børnevenligt hotel.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp til oplevelser på Gran Canaria, billeje samt du kan opbevare din bagage på afrejse dagen. Hotellet har to dejlige pool områder med gratis solstole og parasoller. Der er børne pool samt lege plads til de mindste. Hotellet har børneklub med engelsk talende personale der sørger for at underholde de mindste. Der er ligeledes et animations hold der sørger for underholdning til både store og små dagligt. Der er jacuzzi, spille hal, tennisbane og minigolf, visse aktiviteter er mod merbetaling. Der er ligeledes minimarked, hvor du kan handle de mest nødvendige dagligvarer. Hotellet har WI-FI mod mer betaling og i receptionen er der computere med adgang til internet som kan benyttes mod mer betaling. Der er restaurant samt poolbar.  Du kan parkere direkte ved hotellet.

Turbo Club byder på store rummelige 2-værelses superior lejligheder på ca. 37m2. Alle lejligheder har separat soveværelse med 2 enkelt senge. Kombineret opholdsværelse/tekøkken med kogeplader, køleskab samt enkelt køkkenudstyr. Der er sovesofa i opholdsrummet. WI-FI samt safeboks kan lejes mod mer betaling. Badeværelse med bruser. Der er enten balkon eller terrasse. Der kan bo enten 3 voksne samt 1 barn eller 2 voksne og 2 børn i disse lejligheder. 3 samt 4 person sover i opredning på sovesofa i opholdsrummet.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Turbo Club er inklusiv All Inclusive.
Læs mere
Centrum
1.5 km
Strand
1.5 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 120
Etager: 3
Supermarked: 0 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 33 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Nej
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Turbo Club
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.