Mogán Princess (All Inclusive)
Fantastisk havudsigt og tæt på stranden

Information om Mogán Princess

Et hotel for dig der ønsker en ferie med fantastisk udsigt over Atlanterhavet i dejlige omgivelser.

Hotellet har sin helt egen strandbar på Tauritostranden, som indgår i din All Inclusive, hvortil hotellet tilbyder gratis busservice. Hotellet er beliggende i Tauritodalen med 10 kilometer til nabobyen Puerto Rico.

Hotellet

Mogán Princess Hotel & Beach Club ligger i Valle del Taurito, hvor det er smukt indrammet af bjergene med en helt fantastisk udsigt udover Atlanterhavet. Hotellet har sin helt egen strandbar på Tauritostranden, som indgår i din All Inclusive, hvortil hotellet tilbyder gratis busservice. Hotellet har en eminent beliggenhed med kun 4 kilometer til Puerto de Mogán - en lille charmerende havn - og 9 kilometer til nabobyen Puerto Rico. Hotellet byder på flere aktiviteter og har et fint underholdningsprogram, som kan afhænge af vejr, vind og sæson. I dagtimerne er det muligt at nyde godt af en dukkert i en af de tre store swimmingpools, hvoraf én er opvarmet. Opholdet er med All Inclusive, og på Mogán Princess vil du blive mødt af en nøje udvalgt og veltilberedt menu i restauranterne, hvor maden kan nydes til en helt fantastisk udsigt. Kort sagt, er dette hotellet for dig, der søger god service og en fantastisk ferie.

Ønsker du at bo på Mogan Princess, skal du være opmærksom på, at hotellet ligger op af en skråning, hvorfor der er mange trapper på hotellet. Her er ikke en direkte elevator til alle de øverste værelser, hvorfor det er vigtigt, at du informerer vores rejsekonsulenter, hvis du er dårligt gående.

Værelser

Som gæst på Mogán Princess bor du pæne dobbeltværelser med havudsigt, hvor der er plads til 2-3 personer. Alle værelser er lyse og rummelige, og er indrettet med bl.a. køleskab, aircondition, balkon og eget bad/toilet. Hotellet ligger på skyggesiden i dalen, men solen på balkonen/terrassen kan nydes fra ca. kl. 12.00.

På Mogán Princess tilbydes ligeledes yderligere to større værelsestyper. Disse kan dog kun bestilles på forespørgsel, så kontakt da venligst SunCharters rejsekonsulenter:
- Suite med havudsigt er indrettet med et soveværelse samt opholdsrum med sofa, to badeværelse samt to balkoner. Værelsestypen har plads til 2 voksne + evt. 2 børn (2-11 år).
- Familie Superior Værelser med havudsigt er indrettet med to separate soveværelser, to badeværelser samt to balkoner. Denne værelsestype sælges kun til 4 personer, med fordeling på 3 voksne og 1 barn (2-11 år) eller 2 voksne og 2 børn (2-11 år).

Pension

Dit ophold på Mogán Princess er med All Inclusive, som indtages i hotellets restaurant fra buffet. Hotellet har to restauranter, som serverer flere internationalt kendte retter samt lokale specialiteter. Restaurant Princess har buffet og Restaurant La Choza i poolområdet tilbyder forskellige muligheder for snacks. All Inclusive gælder foruden hotellers 2 barer også på hotellets strandbar på Tauritostranden. Nedenfor ses en oversigt over, hvad du kan finde på hotellet i de angivne tidsrum*. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet.
Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af din ferie, er der mulighed for at tilkøbe den udvidede All Inclusive-premium pakke. Denne inkluderer lidt ekstra godt til værelset: badekåbe, slippers, kaffe og te samt vin og vand ved ankomst til hotellet. Udover lidt godter på værelset, vil drikkevareudvalget være større.

Morgenmad 08:00 – 10:30
Frokost 13:00 – 15:00
Aftensmad 18:30 – 21:00
Poolbar (+snacks) 10:30 – 18:00
Strandbar 11:00 – 17:00
Drikkevarer 10:00 – 00:00

Ifm. Jule og nytår er der inkluderet gallamiddage på hotellet hhv. d. 25. og 31. december.

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene samt stederne for All Inclusive, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for dette

Beliggenhed

Det 4-stjernede Mogán Princess med All Inclusive er beliggende i dalen af Tauro på den solrige, sydlige del af Gran Canaria. Ikke langt fra hotellet finder du charmerende Puerto de Mogán (4 km) samt det livlige feriested Puerto Rico (9 km). Flere gange om dagen er der en gratis shuttlebus til Tauritostranden, og én gang dagligt til Puerto de Mogán. Blot 800 meter væk fra Mogán Princess er der et busstoppested, hvis du ønsker at udforske øen med offentlig transport. Derfra kan du benytte lokale busser til Maspalomas, Puerto de Mogán, Puerto Rico, Playa del Inglés, Arguineguin og Las Palmas.
Læs mere
Centrum
10 km
Strand
800 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 212
Etager: 16
Supermarked: 800 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Mulighed for havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 60 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Mogán Princess (All Inclusive)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.

Chat med verdn
Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål Chat
Vi er ingen på chatten!
Du kan fange os på:

info@verdn.dk