Tropical Park Apartments
Lækkert lejligheddshotel

Information om Tropical Park Apartments

Flotte rummelige og moderne lejligheder

På det dejlige Troical Park Apartments der er beliggende i det hyggelige Callao Salvaje, har du to fine pool områder, store rummelige lejligheder og gode fælles faciliteter. Der er legeplads til de mindste og wellness muligheder til de voksne. Hotellet har både tennis samt petanque bane og god restauranter og minimarked. Der er ikke langt til små lokale, hyggelige restauranter og kun 150 meter til stranden.

Hotellet
På det skønne, rolige Callao Salvaje der er beliggende uden for Costa Adeje området finder du dette moderne lejlighedshotel som tilbyder et væld af gode faciliteter, to swimming pools samt børnepool. Her har du rammerne til en dejlig ferie hvor du bor i rummelige, moderne lejligheder samt du har et væld af gode faciliteter til rådighed. Hotellet ligger kun 150 meter fra Callao Salvaje stranden. Der ligger flere mindre butikker/ restauranter i gå afstand fra hotellet.

Faciliteter
På Tropical Park Apartments har du ikke mindre end 2 swimming pool områder samt en børnepool, der er gratis solstole, parasoller samt mulighed for håndklæde service. Der er pool bar som serverer et udvalg af enkle snacks samt drikkevarer. Der er tennisbane, petanque bane,  fitness center, jaczzi samt sauna. Der er billard, bordtennis samt dart - visse aktiviteter er mod merbetaling. Hotellet har udendørs legeplads tl de mindste som er beliggende ved pool området samt der er børne klub og daglige aktiviteter for både børn og voksne. Hotellet har også et dykker/snorkel center der tilbyder forskellige udflugter samt mulighed for dykning mod betaling. Hotellet tilbyder også wellness behandlinger mod betaling samt mulighed for frisør. Der er restaurant på hotellet som serverer morgenmad og aftensmad på buffet med varierende retter og der er mulighed for at bestille a la carte retter samt pool bar der serverer a la carte retter og drikkevarer. Der er vaskeri på hotellet hvor du mod betaling kan vaske tøj. Der er supermarked på hotellet.

Værelser
På Tropical Park apartments bor du i lækre, moderne deluxe dobbeltværelser på ca. 40 m2.
Alle værelser har enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng, der er sovesofa med mulighed for opredning til 3+4 person. Der er køkken faciliteter med kogeplader, microovn, el-kedel, køkkengrej samt brødrister. Der er A/C samt sikkerhedsboks. Alle lejligheder har tv, telefon, gratis Wi-Fi samt spiseplads. Der er møbleret balkon samt badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer samt gratis toilet artikler.

Der er mulighed for at vælge værelser med udsigt mod poolen eller med delvis havudsigt.

Pension
Der er morgenmad inkluderet i dit ophold på Tropical Park Apartments. Det er muligt at tilkøbe halvpension, bestående af morgenmad & aftensmad. Drikkevarer er ikke inkluderet i aftensmaden, disse kan tilkøbes i restauranten.
Læs mere
Strand
150 m
Pool
Ja
Morgenmad
Familie hotel
Nej
Supermarked
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 163
Etager: 5
Supermarked: 0 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 27 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Tropical Park Apartments
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.