Bahia Fañabé m/All Inclusive
Dejligt hotel tæt ved strand og by

Information om Bahia Fañabé

Charmerende lejlighedshotel beliggenhed i hjertet af den dejlige ferieby Costa Adeje i gåafstand til områdets populære sandstrande.

Bahia Fañabé er bygget i hyggelig kanarisk stil omgivet af palmer og med poolområdet som det naturlige samlingspunkt for hotellets gæster. Der findes to opvarmede swimmingpools og en separat børnepool.

Dejligt hotel med god beliggenhed tæt ved strand og by

Bahia Fañabé er et charmerende lejlighedshotel beliggenhed i hjertet af den dejlige ferieby Costa Adeje i gåafstand til områdets populære sandstrande. Bahia Fañabé er bygget i hyggelig kanarisk stil med værelser i to etager omgivet af palmer og med poolområdet som det naturlige samlingspunkt for hotellets gæster. Der findes to opvarmede swimmingpools og en separat børnepool. Fra poolbaren serveres de inkluderede drikkevarer.

Beliggenhed
Hotellet ligger centralt placeret i den skønne ferieby Costa Adeje med få minutters gang til strandpromenaden og de populære strande Duque og Fañabé. Costa Adeje byder på et væld af restauranter, barer og shoppingmuligheder.

Faciliteter
Gæsterne modtages i hotellets moderne reception med flot interiør. Bahia Fañabé har en skøn solterrasse med solsenge og parasoller, to opvarmede swimmingpools samt separat børnepool. Hotellet tilbyder gode faciliteter såsom dart, fitness faciliteter, billard (mod gebyr) og gratis Wi-Fi på hele hotellet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Spanien kan være varierende, og udfald kan forekomme. Mulighed for leje af poolhåndklæder samt tøjvask mod gebyr.

Værelser
Man bor i lyse 2- eller 3-værelses lejligheder med et- eller to separate soveværelser samt stue/opholdsrum og bad/toilet. Lejlighederne er indrettet i typisk spansk stil med lille køkkenniche, køleskab, føntørrer, telefon, satelit TV, aircondition, gratis safetyboks samt balkon eller terrasse. Ønskes køkkenredskaber udlånes disse ved henvendelse i receptionen.

Pension
Opholdet er med All Inclusive. Drikkevarer omfatter lokale mærker af øl, vin, vand og sangria. Ønskes et udvalg af lokal spiritus, kan dette tilkøbes direkte på hotellet for 5 Euro pr. person pr. dag. Drikkevarerne kan nydes i hotellets to barer fra kl. 10.00-22.30. Morgen-, middags- og aftensmad serveres fra buffet i én af hotellets to restauranter. OBS – til aftensmaden skal mænd bære lange bukser.

Morgenmad kl. 7.30-10.00
Frokost kl. 12.30-14.30
Aftensmad kl. 18.00-19.30 eller kl. 19.30-21.00

Check-ud fra hotellet
Check-ud sker som regel senest kl. 11.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, er det ofte mod en ekstra betaling direkte til hotellet.

Læs mere
Centrum
100 m
Strand
400 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 190
Etager: 2
Supermarked: 20 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 20 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 3
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Bahia Fañabé m/All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.