Bahia Principe Costa Adeje m/All Inclusive
Enestående resort bygget som en spansk landsby

Information om Bahia Principe Costa Adeje

Bahia Principe byder på et utal af aktiviteter og faciliteter, som gør ferien til en ultimativ oplevelse.

Omgivelserne på Bahia Principe er i en klasse for sig. Hotellet har en fantastisk solterrasse med to gigantiske swimmingpools hvoraf én er opvarmet til 22°.

Enestående resort bygget som en spansk landsby.

Omgivelserne på Bahia Principe er i en klasse for sig. De forskellige bygninger omkranser en tropisk have med palmer og en fantastisk solterrasse med to gigantiske swimmingpools hvoraf én er opvarmet til 22°. Overalt er der kræset for detaljerne, og man oplever, at der ikke er gået på kompromis nogen steder. Bahia Principe byder på et utal af aktiviteter og faciliteter, som gør ferien til en ultimativ oplevelse. Hotellet byder på et suverænt All Inclusive koncept, hvor alle måltider og lokale drikkevarer er inkluderet i prisen. Endvidere kan man tre gange i løbet af ugen spise på en af hotellets a'la carte restauranter. Det kræver blot, at man reserverer bord dagen før. Man bor i gåafstand til den lille by Playa Paraiso. Hotellet er opført i to afdelinger og vores gæster bor i den nedre del, som hedder Bahia Principe Costa Adeje.

Beliggenhed

Bahia Principe ligger i gåafstand til den lille by Playa Paraiso og med 10 km. til Costa Adeje. Gratis hotelbus én gang dagligt til centrum af Playa de las Americas. Da hotellet ligger i kuperet terræn, er det ikke egnet til gangbesværede gæster.

Faciliteter
Hotellet tilbyder et væld af faciliteter såsom fitness med sauna, jacuzzi, squash, tennis og minigolf og meget mere. Hotellets Spa Center er et besøg værd. Her kan der tilkøbes afslappende behandlinger. Børneklub for børn (4–13 år engelsksproget) samt mindre legeplads. Gratis Wi-Fi i fællesområderne. Vi gør opmærksom på at internettet i Spanien har varierende dækning, og udfald kan forekomme. Ved Pueblo Principe Plaza findes der et udvalg af butikker, to a'la carte restauranter samt sportsbaren La Fiesta, hvor der er aftenunderholdning og vises diverse sportskampe. Underholdningsprogram på hotellet i både dag og aftentimerne. Mulighed for lån af pool-håndklæde mod depositum på 10 euro.

Værelsestyper
Man bor i flotte og rummelige dobbeltværelser med toilet/badekar, føntørrer, telefon, køleskab, TV, gratis aircondition samt balkon eller terrasse. Mulighed for Wi-Fi på værelset mod gebyr. Safetyboks (2,60 euro/dag + depositum). Minibar til fri afbenyttelse fyldes op en gang dagligt med vand, øl og sodavand. Junior suiterne er større end dobbeltværelserne og har ydermere en sofa, som også bruges til eventuelle opredninger.

Pension
Opholdet er med All Inclusive, dvs. morgen-, middags- og aftensmad, som nydes i hovedrestauranten Mirador fra fantastisk flot buffet med internationale retter.

Morgenbuffet kl. 7.00-9.30
Frokost kl. 13.00-15.00
Aftenbuffet kl. 18.30-22.00

Snacks kl. 8.00 - 23.00 serveres i snackbaren og indebærer f.eks. pizza, salat og pastaretter.
Is serveres til hovedmåltiderne.
Drikkevarer kan nydes kl. 10.00-23.00 i én af de mange barer. De inkluderede drikkevarer er et udvalg af lokale mærker af øl, vin vand og spiritus.

All Inclusive programmet inkluderer 3 a'la carte middage pr. uge. Middage på a'la carte restauranterne kræver bordbestilling samt formel påklædning med lange bukser til herrerne.

Check-ud fra hotellet
Check-ud sker som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, er det ofte mod ekstra betaling direkte til hotellet.
Læs mere
Centrum
800 m
Strand
1.5 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 478
Etager: 5
Supermarked: 0 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Bahia Principe Costa Adeje m/All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.