Gran Costa Adeje m/morgenmad
Ekslusivt hotel med suværen beliggenhed

Information om Gran Costa Adeje

Lækkert hotel beliggende i populære Costa Adeje

Her får du virkeligt et af Tenerife's absolut bedste hoteller med en fantastisk beliggenhed tæt på god strand, restauranter og shopping samtidig med at hotellet har et lækkert poolområde, gode faciliteter og du bor i lækre dobbeltværelser.

Eksklusivt hotel centralt i Costa Adeje

Gran Costa Adeje er et eksklusivt hotel med den bedste beliggenhed i centrum af Costa Adeje og i gåafstand til strandpromenaden og den populære strand Playa El Duque. Hotellet er bygget i elegant stil. Dette kommer allerede til udtryk, når man ankommer til lobbyen, hvorfra man kan betragte poolen via en spektakulær glasbund. Solterrassen med liggestole og parasoller er omkranset af tropisk have med palmer og grønne oaser. Her kan man nyde en forfriskende dukkert i én af de to imponerende swimmingpools eller i den separate børnepool. Søger man rolige omgivelser tilbyder Gran Costa Adeje tagterrasse med voksenpool og panoramudsigt. Alle hotellets pools med undtagelse af dén med glasbund, er tempereret i vintermånederne. Hotellet tilbyder flere restauranter og barer. Morgenmaden serveres fra flot buffet i restaurant La Finca, og tilkøbes All Inclusive er det ligeledes her, man kan nyde dagens øvrige måltider fra en varieret og flot buffet.

Beliggenhed
Hotellet ligger i centrum af ferieområdet Costa Adeje, som byder på et stort udvalg af restauranter og shoppingmuligheder. Der er gåafstand til den spændende strandpromenade og strandene Playa Fañabe og Playa El Duque.

Faciliteter
I lobbyen tilbydes 24 timers receptionsservice ligesom der findes små butikker, et legeområde til de mindste og en hyggelig bar, hvor der ofte er underholdning. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen på Tenerife kan være varierende, og udfald kan forekomme. Hotellet tilbyder et lækkert wellness-område med bl.a. jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og mulighed for wellness behandlinger mod gebyr. For de aktive er der multisportsbane, fitnessrum, tennis, bordtennis, cykeludlejning, billard, minigolf og spuash. For hotellets mindste gæster arrangeres engelsktalende Mini Club og børnedisco, mens de voksne kan deltage i aqua gym i poolen.

Værelsestyper
Smukt og stilfuldt indrettede dobbeltværelser med TV, telefon, gratis Wi-Fi, bad/toilet, føntørrer, minibar (mod betaling), TV, aircondition, gratis safetyboks og terrasse eller balkon. Der er mulighed for 24 timers roomservice.

Pension

Opholdet er med morgenmad, som indtages fra flot buffet.
Morgenbuffet kl. 07.30 – 10.30

Opgradering til All Inclusive
Der er mulighed for at opgradere til All Inclusive, så alle måltider samt lokale drikkevarer er inkluderet i prisen.
Voksne kr. 2.600,- pr. pers. pr. uge.
Børn 2 - 12 år kr. 1.300,- pr. uge.

Frokostbuffet kl. 13.30 – 15.30
Aftenbuffet kl. 18.30 – 21.30
Drikkevarer kl. 09.00 – 24.00
Lokale mærker i vin, øl, sodavand, juice, mineralvand og spiritus, samt kaffe og te.

OBS: Ved tilkøb af All Inclusive i jul og nytår er prisen for opgradering til All Inclusive højere, da det inkluderer jule-/nytårsmenu.

Check-ud fra hotellet
Check-ud sker som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, er det ofte mod en ekstra betaling direkte til hotellet.
Læs mere
Strand
800 m
Centrum
500 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 458
Etager: 5
Supermarked: 100 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 20 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Gran Costa Adeje m/morgenmad
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.