Isla Bonita M/All Inclusive
Populært familiehotel tæt ved strand og by

Information om Isla Bonita

Skøn beliggenhed i Costa Adeje - tæt på strandpromenade og shoppingmuligheder.

Isla Bonita byder på to dejlige swimmingpools, to separate børnepools samt herlige solterrasser, hvor du finder liggestole og parasoller og som indbyder til at dase dagen lang. Der findes en hyggelig pool/snackbar, hvor de inkluderede drikkevarer nydes i løbet af dagen.

Populært familiehotel tæt ved strand og by

Labranda Isla Bonita er et særdeles populært familiehotel med skøn beliggenhed i Costa Adeje - tæt på strandpromenade og shoppingmuligheder. Hotellet byder på to dejlige swimmingpools, to separate børnepools og herlige solterrasser, hvor man finder liggestole og parasoller. Der findes hyggelig pool/snackbar, hvor de inkluderede drikkevarer nydes i løbet af dagen. Endvidere bar med live-musik og underholdning. Hotellet tilbyder fitnessfaciliteter og dejlig sportshal med mulighed for basketball og fodbold. Isla Bonita er et ældre men særdeles velfungerende hotel for alle, der ønsker mange aktiviteter og en herlig feriestemning.

Beliggenhed

Labranda Isla Bonita har attraktiv beliggenhed i feriebyen Costa Adeje med få minutters gang til områdets flotte sandstrand Playa Fañabe Beach og strandpromenaden. I området omkring hotellet findes restauranter, cafeer og butikker. Overfor hotellet kører busser mod centrum af Playa de Las Americas.

Faciliteter
Hotellet byder på mange faciliteter såsom flere swimmingpools, to separate børnepools, Hotellet råder over én opvarmet pool på 22-25 grader. Derudover flere barer og en dejlig buffetrestaurant. For de aktive er der mulighed for fitness, basketball, fodbold, tennis, bordtennis, billard, og for de yngste er der en legeplads og børneklub (engelsktalende). Underholdningsprogram for hele familien i løbet af dagen og om aftenen på udvalgte dage. Gratis Wi-Fi på fællesområderne. Vi gør opmærksom på, at internettet i Spanien har varierende dækning, og udfald kan forekomme. Gratis udlån af poolhåndklæder (mod depositum på 10 euro). Håndklæder kan skiftes mod gebyr på 1 euro/stk.

Værelser
Man bor i gode dobbeltværelser eller fine superior dobbeltværelser. Alle værelser er funktionelt og rummeligt indrettet med opholdsrum med sovesofa og separat soveværelse. Der er bad/toilet, føntørrer, TV, telefon, aircondition, safeboks (3 euro/dag) og balkon eller terrasse. Der kan forespørges på køleskab i receptionen (begrænset antal).

Pension
Opholdet er All Inclusive – dvs. morgen-, middags- og aftensmad, samt lokale mærker af drikkevarer. Måltiderne indtages fra hotellets lyse buffetrestaurant, som serverer kanariske specialiteter og internationale retter. Desuden findes grillrestaurant, som kræver bordbestilling. Der er dresscode til aftensmaden (lange bukser for herrer).

Morgenmad kl. 7.00 - 10.00
Frokost kl. 12.30 - 15.00
Aftensmad kl. 18.00 - 21.30
Drikkevarer til maden omfatter lokale mærker af øl, vin, vand og sodavand.

Drikkevarer serveres i løbet af dagen fra:
Plaza bar kl. 10:00-23:00 - serverer lokal øl, spiritus, vin og sodavand

Bar Acuarium er ikke en del af All Inclusive tilbuddet, og alle drikkevarer her er for egen regning.

Check-ud fra hotellet
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, er det ofte mod merbetaling direkte til hotellet.
Læs mere
Strand
400 m
Centrum
100 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 427
Etager: 5
Supermarked: 20 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 20 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Isla Bonita M/All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.