Isla Bonita m/All Inclusive
Populært familiehotel tæt ved strand og by

Information om Isla Bonita

Skøn beliggenhed i Costa Adeje - tæt på strandpromenade og shoppingmuligheder.

Isla Bonita byder på to dejlige swimmingpools, to separate børnepools samt herlige solterrasser, hvor du finder liggestole og parasoller og som indbyder til at dase dagen lang. Der findes en hyggelig pool/snackbar, hvor de inkluderede drikkevarer nydes i løbet af dagen.

Gode faciliteter tæt på sandstrand

Om hotellet
Isla Bonita er et særdeles efterspurgt familiehotel med en skøn central beliggenhed i Costa Adeje, tæt på den meget flotte Fañabe-strand. Hotellet byder på to dejlige swimmingpools og to separate børnepools med tilhørende dejlige solterrasser med liggestole og parasoller. Der findes hyggelig pool/snackbar, hvor de inkluderede drikkevarer kan nydes i løbet af dagen og en bar med live-musik og underholdning. Isla Bonita er hotellet for gæsten i alle aldre, der ønsker et dejligt hotel med mulighed for mange aktiviteter og god feriestemning.

Beliggenhed og hotelfaciliteter

Labranda Isla Bonita har en god og central beliggenhed i Costa Adeje i gåafstand til den flotte Playa Fañabe sandstrand samt strandpromenaden. I nærheden af hotellet er der et fint udvalg af restauranter, caféer, butikker og lige ved hotellet findes der busser mod Playa de Las Americas og Los Christianos. Hotellets mange gode faciliteter består bl.a. af to swimmingpools (den ene er tempereret i vintermånederne), to separate børnepools, flere barer og en buffetrestaurant. For de aktive tilbydes der tennisbane og en sportshal med mulighed for basketball, volleyball og fodbold samt bordtennis, dart, billard (mod tillæg) og for de yngste er der en legeplads og børneklub (engelsktalende). Der er underholdningsprogram for hele familien i løbet af dagen og om aftenen på udvalgte dage. Hotellet tilbyder poolhåndklæder (mod gebyr). Gratis WiFi på hotellet. Vi gør opmærksom på, at internettet i Spanien har varierende dækning, og udfald kan forekomme.

Værelsestyper

Man bor i standard dobbeltværelser eller superior dobbeltværelser. Alle værelser er rummeligt indrettet med opholdsrum med sovesofa og separat soveværelse. Der er bad/toilet, føntørrer, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod tillæg) og balkon/terrasse.
Standard dobbeltværelser fremstår pæne med oprindeligt interiør
Superior dobbeltværelser fremstår lyse og med moderne interiør

Pension

Opholdet er All Inclusive – dvs. morgen-, middags- og aftensmad samt lokale drikkevarer.
Kl. 07.00 - 10.00 Morgenmad
Kl. 12.00 - 15.00 Frokost
Kl. 18.30 - 21.30 Aftensmad
Måltiderne indtages i hotellets dejlige buffetrestaurant, som serverer et stort udvalg af kanariske specialiteter og internationale retter. Desuden findes grillrestaurant, som kræver bordbestilling.

Der skal gøres opmærksom på, at der til aftensmåltidet er dresscode, hvilket er pæn påklædning herunder lange bukser til herrer.

Check-ud fra hotellet

Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet, da dette ofte kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.
Læs mere
Strand
400 m
Centrum
100 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 430
Etager: 5
Supermarked: 400 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 20 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Isla Bonita m/All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.