Santa Maria m/morgenmad
Dejligt lejlighedshotel med god beliggenhed

Information om Santa Maria

Bo tæt på både strand og den hyggelige Puerto Colon havn, hvor der findes et fint udvalg af butikker, restauranter og caféer.

Santa Maria er beliggende tæt på Puerto Colon havnen og har mange gode faciliteter, såsom god buffetrestaurant, hvor der findes et varieret udvalg af både lokal og international mad, bar med underholdning hver aften, tennisbane samt et dejligt udendørs område med et fint pool område.

Skønt lejlighedshotel med god atmosfære midt i Costa Adeje


Om hotellet
Santa Maria er et dejligt lejlighedshotel med en god beliggenhed tæt på både strand og den hyggelige Puerto Colon havn, hvor der findes et fint udvalg af butikker, restauranter og caféer. Hotellet har mange gode faciliteter, såsom god buffetrestaurant, hvor der findes et varieret udvalg af både lokal og international mad, bar med underholdning hver aften, tennisbane samt en dejlig solterrasse, hvor man kan slappe af og nyde den opvarmede swimmingpool og en let anretning eller en kølig drink i hotellets poolbar. Der er mulighed for leje af poolhåndklæder i receptionen.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Santa Maria er ideelt for gæsten i alle aldre, og her finder man en hyggelig og imødekommende atmosfære. Hotellet har fine faciliteter som skønt terrasseområde med to swimmingpools, hvoraf den mindste er opvarmet, børnepool, liggestole, parasoller og hyggelig poolbar, hvor man kan nyde en forfriskning. I underetagen af hotellet ligger den hyggelige restaurant, hvor morgenmaden serveres fra flot og varieret buffet. Beliggenheden er perfekt, hvis man vil bo centralt, tæt på stranden og med et stort udvalg af restauranter, barer og forlystelser tæt på. Der er gratis trådløst internet i receptionsområdet. Vi gør opmærksom på, at internettet på Tenerife har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Da hotellet er centralt placeret kan der periodevis forekomme mindre larm fra by- og gadelivet. Vær opmærksom på, at transferbussen holder ca. 100 meter fra hotellet.

Værelsestyper
Pæne et- og toværelses lejligheder med bad/toilet, køkkenniche med elkedel mikroovn og brødrister, telefon, hårtørrer, TV, sikkerhedsboks (mod gebyr) og balkon eller terrasse Det er muligt at tilkøbe lejlighed med havudsigt ellers er der udsigt til omgivelserne.Som udgangspunkt vender balkonerne på de etværelses lejligheder med havudsigt mod nordvest.

Pension
Opholdet er inklusive morgenmad. Mulighed for tilkøb af halvpension (aftensmad) Halvpension (aftensmad) kr. 700 pr. person pr. uge. Børn 2 - 13 år kr. 400,- pr. barn pr. uge Ved køb af halvpension er det muligt at bytte sin aftensmad til frokost, hvis det aftales med hotellets reception senest dagen før.

Jul og Nytår
Julemiddagen d. 25/12 samt Nytårsmiddagen d. 31/12 på hotellet er inkluderet i prisen.

Check-ud fra hotellet
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.
Læs mere
Strand
400 m
Centrum
200 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 402
Etager: 7
Supermarked: 200 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Nej
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 15 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Santa Maria m/morgenmad
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.