Jardin Caleta m/halvpension
Dejligt feriested med fine faciliteter

Information om Jardin Caleta

Jardin Caleta er beliggende tæt ved det lille fiskerleje, La Caleta, der er kendt for sine små lokale tapas- og fiskerestauranter

Her findes bl.a. en stor flot solterrasse med to swimmingpools, hvoraf den mindste er opvarmet samt børnepool ligeledes opvarmet. Omkring swimmingpoolen findes liggestole og parasoller og det er muligt at leje poolhåndklæder i receptionen.

Lejligheder med havudsigt i det rolige La Caleta område


Om hotellet

Tæt ved det lille fiskerleje, La Caleta, der er kendt for sine små lokale tapas- og fiskerestauranter ligger vores lejlighedshotel Jardin Caleta. Hotellet er et dejligt feriested med fine faciliteter for både voksne og børn. Her findes bl.a. en stor flot solterrasse med to swimmingpools, hvoraf den mindste er opvarmet samt børnepool ligeledes opvarmet. Omkring swimmingpoolen findes liggestole og parasoller og det er muligt at leje poolhåndklæder i receptionen. I den hyggelige poolbar kan der købes lette frokostretter og forfriskninger og i hotellets buffetrestaurant serveres måltiderne fra lækker og varieret buffet.  

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Jardin Caleta er et dejligt lejlighedshotel med en god beliggehed tæt på havet og La Caleta med et stort udvalg af spændende lokale restauranter, hvor man kan nyde et lækkert måltid og samtid den smukke udsigt. Uden for hotellet er der busforbindelse til Playa de las Américas, og ønsker man at spadsere, starter strandpromenaden også her. Den lokale strand med mørkt sand kan benyttes nedenfor hotellet, og den flotte sandstrand, Playa del Duque, ligger ca. 800 m. fra hotellet. Hotellet byder på mange fine faciliteter bl.a. stort terrasseområde med swimmingpool og separat børnepool, legeplads, petanque, bordtennis og bar med underholdning flere aftner om ugen. Hotellet tilbyder gratis trådløst internet i fællesområderne ved receptionen og mulighed for WIFI på værelserne mod gebyr. Vi gør opmærksom på, at internettet på Tenerife har varierende dækning, og at udfald kan forekomme

Værelsestyper
Der er mulighed for at bo i toværelses lejlighed eller i superior toværelses lejlighed med havudsigt.
Alle lejligheder er med separat soveværelse, opholdsstue, køkkenniche, bad/toilet, hårtørrer, elkedel, telefon, TV, sikkerhedsboks (mod gebyr) aircondition (mod gebyr) og terrasse/balkon.
Superior lejlighederne med havudsigt er beliggende enten i hævet stueetage, på 1. eller 2. sal og er inklusiv aircondition og fri WIFI i lejligheden.

Pension
Opholdet er inklusiv halvpension.
Det er muligt at bytte sin aftensmad til frokost, hvis man ønsker. Dette skal dog ske efter aftale med hotellet senest dagen før.

Sæson 2017/2018
Julemiddagen d. 25/12-2017 samt Nytårsmiddagen d. 31/1-2017 på hotellet er inkluderet i prisen

Check-ud fra hotellet
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.
Læs mere
Strand
100 m
Centrum
500 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Halvpension
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 240
Etager: 4
Supermarked: 100 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 25 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Jardin Caleta m/halvpension
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.