Langtidsferie
Nyd ferien i afslappende rammer

Langtidsferie

Hos VERDN giver vi dig muligheden for at holde ferie fra hverdagen og tage væk i længere perioder. Typisk så tilbyder vi både 4,6 og 8 ugers ophold. Disse er typisk i lejligheder beliggende i populære turistområder. På visse af vores hoteller vil du have mulighed for at tilkøbe f.eks morgenmad, halvpension eller All Inclusive om du ønsker dette.

Når du rejser afsted i en længere periode så ønsker man ofte at bo i rummelige lejligheder og i behagelige omgivelser, hvor du stadig har muligheden for at benytte f.eks pool område, restaurant, minimarked osv. Vi har forsøgt at finde et bredt udvalg af både destinationer og ikke mindst indkvarteringstyper, fandt du ikke det du søgte så kontakt os gerne så kan vi altid skræddersy en løsning der passer netop dine behov.

 

 

La Manga Club


Prøv f.eks det populære resort La Manga Club der ligger syd for Alicante på den spanske sydkyst. Her får du store, flotte og rummelig fuldt udstyret lejligheder og du bor i smukke omgivelser samtidigt med at du både har mulighed for at spille golf, tennis samt få wellness behandlinger og du har et fint udvalg af forskellige restauranter til din rådighed samtidig med, at du har både spændende byer, vinmarker og ikke mindst smukke naturparker hvor du kan gå på vandre ture inden for kort afstand af resortet.

 

Gran Canaria


På helårs destinationen Gran Canaria tilbyder vi forskellige indkvateringsmuligheder men vores mest populære er helt klart Vista Oasis hvor du bor i fine bungalows samtidig med at du har hele to pool områder hvoraf det ene er opvarmet i vinterperioden. Der er restaurant og hotellet ligger centralt placeret med kort gåafstand til både restauranter, shopping og strand område.

 

Transport


Ønsker du at vi hjælper med transport til og fra dit hotel, så kan vi sagtens dette, vi kan også hjælpe med lejebil om du ønsker dette, både for hele perioden men også for kortere perioder. Kontakt os gerne og så ser vi sammen på mulighederne.

 

Bagage


Hos VERDN har du altid bagage inkluderet på din langtidsferie og som min. har du to stk indtjekket bagage a 20 kg pr person samt et stk. håndbagage a 10 kg samt vi kan som noget helt specielt tilbyde dig gratis sædevalg på vores flyvninger. Du skal blot kontakte os når du har bestilt din rejse og så hjælper vi dig med at finde dit favoritsæde på flyet. Hvorfor ikke forkæle dig selv med ekstra plads ved nødudgangen så flyve turen bliver lidt ekstra bekvem.

Læs mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.