Pelagos (All Inclusive)

Information om Pelagos

Velkommen til Pelagos i Agios Minos! Skønt All Inclusive hotel som er særdeles attraktivt og gennemgået en totalrenovering i vinteren 2018/19

Stedet er lækkert, familievenligt og tæt på områdets hovedby Chalkida. Serviceniveauet er højt, og der hersker en eventyrlig feriestemning på stedet.

Hotellet

Hotel Pelagos er et lækkert All Inclusive hotel med den absolut bedste beliggenhed i første række til den dejlige strand. Hotellet ligger i den skønne ferieby Agios Minas, som er placeret på det græske fastland, ca. 70 km nordøst for den græske hovedstad Athen. Området er uspoleret med ægte græsk charme og flot udsigt til Grækenlands næststørste ø, Evia. Hotel Pelagos er særdeles attraktivt og gennemgår en totalrenovering i vinteren 2018/19, hvorfor hotellet vil fremstå flot og gennemført i sommeren 2019. Stedet er lækkert, familievenligt og tæt på områdets hovedby Chalkida. Serviceniveauet er højt, og der hersker en eventyrlig feriestemning på stedet.

Hotel Pelagos har en fantastisk solterrasse, som er placeret med udsigt til stranden og det smukke hav. Her finder du en dejlig swimmingpool med tilhørende liggestole og parasoller, pool/snackbar og flere dejlige skyggefulde områder, hvor du kan sidde og læse en bog eller blot nyde udsigten. Hotellet har desuden en lys buffetrestaurant, samt à la carte restaurant (bordreservation nødvendig). Hotel Pelagos har desuden egen strand med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse, samt strandbar hvor du kan forsyne dig med de inkluderede drikkevarer. For de mindste gæster er der legeplads og miniklub med lokalt personale. Er du på udkig efter en aktiv ferie er dette også muligt da hotellet tilbyder faciliteter såsom fitness, billard, dart, bordtennis, hele 3 tennisbaner, volley, basketball, mindre fodboldbane samt vandsportsmuligheder på stranden (mod gebyr). Der tilbydes gratis Wi-Fi på fællesområderne. Grundet hotellets beliggenhed kan internetforbindelsen være ustabil, og udfald kan forekomme. Gratis lån af poolhåndklæder (mod depositum). Pelagos hotel består af hovedbygningen, samt mindre bungalows som er indrettet med 4 værelser pr. bungalow. Værelserne er beliggende hhv. på 1. sal og i stuen. Vi gør opmæksom på at der kun findes elevator i hovedbygningen.

Værelser

Du bor i flotte, indbydende og velindrettede dobbeltværelser med plads til 2-3 personer. Alle værelser er rummelige med moderne møblement og er indrettet med bad/toilet, TV, hårtørrer, køleskab, aircondition, safetyboks og balkon/terrasse.
Vi gør opmærksom på at billederne af værelserne er taget før den planlagte renovering.

Pension

Opholdet er med All Inclusive. Det vil sige morgen-, frokost- og aftenbuffet samt lokale drikkevarer i løbet af dagen. De forskellige barer og hovedrestauranten tilbyder All Inclusive på forskellige tidspunkter, se tider nedenfor. Hotellet råder desuden over en a la carte restaurant – maden er ikke inklusiv og afregnes derfor direkte på stedet. Bordbestilling er nødvendig.

Morgenmad 07:00 – 09:30
Frokost 12:30 – 14:30
Aftensmad 19:30 – 22:00
Snacks 10:00 – 19:00
Drikkevarer 10:00 – 22:30

Baren lukker kl. 23.00. Drikkevarer efter kl. 22.30 afregnes direkte med hotellet.
Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Beliggenhed

Hotel Pelagos ligger i fredelige omgivelser i den hyggelige ferieby Agios Minas med hyggelige tavernaer og den skønne strand uden for døren. Fra hotellet har du en enestående udsigt over det flotte hav og naboøen Evia. Der flyves til Athen lufthavn, hvorfor der er omkring 1,5 times kørsel til hotellet. Den største by i området hedder Chalkida, hvor der er et hav af restauranter, cafeer, barer, shoppingmuligheder og butikker.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
1 km
Strand
0 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 115
Etager: 3
Supermarked: 2 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 100 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Pelagos (All Inclusive)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.