Kipriotis Village
All Inclusive hotel med stort poolområde

Information om Kipriotis Village

Dejligt all Inclusive hotel med stort vandland for børn i alle aldre

Du skal vælge Kipriotis Village, hvis du ønsker en ferie hvor der er styr på både mad og drikke samt topunderholdning. Du har et stort flot poolområde med flere rutsjebaner samt et animations team der sørger for aktiviteter både dag og aften.

Kipriotis Aqualand er et nyrenoveret All Inclusive hotel med Aquapark og andre gode faciliteter, som egner sig super godt til børnefamilier. Hotellet er beliggende ca. 3 km fra Kos By, som byder på restauranter, caféer og shopping muligheder. Fra hotellet er der blot 300 meter til den lækre strand, hvortil der desuden tilbydes shuttle-bus.

Hotellet byder på et sort pool-område med både voksen- og børnepool samt Aquapark med hele 6 forskellige vandrutsjebaner. På de største af rutsjebanerne, er der højdekrav på min 120 cm. Ved pool-området er der solstole, parasoller samt håndklæde-service (mod depositum). Derudover tilbyder hotellet børneklub med daglige aktiviteter som bl.a. børneyoga og digitale aktiviteter, samt bordtennis og tenisbane (sidstnævnte er mod gebyr).

På søsterhotellet, hotel Kipriotis Panorama Hotel & Spa (50 meter væk), findes spa-område med indendørs pool samt mulighed for bl.a. massage, skønhedsbehandlinger og fiskespa, som kan benyttes mod gebyr. Her er desuden et fitnesscenter.

Måltiderne serveres i buffet-restauranten, og her kan du nyde retter fra både det internationale og græske køkken. Du kan også spise i hoved restauranten, Kipriotis Panorama, mod reservation. Dit ophold på Kipriotis Aqualand er med All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snaks. Nøjagtigt program udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Kipriotis Aqualand kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med havudsigt til max. 3 personer (inkl. babyer u. 2 år). Med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt sovesofa til 1 person. Mulighed for babyseng.
Familieværelse med havudsigt til max. 4 personer (inkl. babyer u. 2 år). Har separat soveværelse med 1 dobbeltseng samt opholdsstue med sovesofa til 2 personer. Mulighed for babyseng.

Alle værelser har balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C (fra 1/6-30/9), TV, telefon, minikøleskab, kaffe/te faciliteter, hårtørrer samt safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Der er dresskode til alle aftensmåltider, hvilket vil sige ingen shorts og flipflops. Hotellet har et minimarked på stedet, som har åbent mellem kl. 9.00-21.00. Hotellet tilbyder cykeludlejning.

Da vi ikke har mulighed for at tilbyde transfer på Kos, anbefaler vi, at du benytter øens eget taxa selskab. Du kan bestille og se priser HER. Du kan vælge mellem delt shuttle transfer eller privat taxa transfer.

OBS: Norwegian flyver til Kos midt om natten/tidlig morgen. Dette vil normalt betyde at du får en del timer uden hotelværelse, men vi har ekstraordinært valgt at betale hotellerne for en ekstra dag, således at du har dit hotelværelse lige fra du ankommer tidligt om morgen indtil du skal afsted midt om natten på hjemrejsedagen.

Hotelafgift i Grækenland pr. 1/1 2018: De lokale myndigheder i Grækenland har indført en hotelafgift på hotelovernatninger fra og med 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in (kontant eller med kreditkort). Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse og nat:
1-2 stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 0,50 EUR
3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,50 EUR
4-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 3,00 EUR
5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 4,00 EUR
For en uges ferie vil det blive maks. 28 EUR for ophold på 5-stjernet hotel.

Læs mere
Centrum
3 km
Strand
300 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 203
Etager: 3
Supermarked: 300 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 25 km
Elevator: Nej
Reception: Nej
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 3
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Kipriotis Village
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.