Maritina Hotel
Hyggeligt hotel midt i Kos' by

Information om Maritina Hotel

Dejlig beliggenhed med loungeområde og skybar

På Maritina Hotel bor du centralt og i gode omgivelser. Her er rig mulighed for at udforske byen og smage de lokale specialiteter, eller bare blive på hotellet og nyde det lækre poolområde og fine tagterrasse. Du bor på fine dobbeltværelser og har gode faciliteter på hotellet.

Midt i Kos 'by finder du dette hyggelige byhotel hvor du bor på fine dobbeltværelser med gode faciliteter. På toppen af hotellet finder du et hyggeligt lounge område med en lille pool samt en attraktiv sky bar bar. Hotellet er beliggende tæt på de lokale restauranter og shopping muligheder.

På Maritina Hotel bor du centralt og i gode omgivelser. Hvis du er til at opleve det lokale køkken eller kaste dig ud i at finde de bedste shopping muligheder og komme hjem med en lille græsk souvenir så skal du vælge Mariana Hotel. Hotellet tilbyder forskellige services, bla. valuta veksling, bil og scooter udleje, gratis internet, vaskeri service samt lokale tips til oplevelser.
Hotellet byder på 86 værelser fordelt over 3 etager.

Der er restaurant som serverer morgenmad samt en pool bar på toppen af hotellet der serverer drikkevarer i løbet af dagen. Hvis du bestiller halvpension indtages aftensmaden på den nærliggende restaurant Avanti - mere info fåes ved ankomst til hotellet.
På toppen af hotellet finder du et hyggeligt lounge område med en lille pool samt en hyggelig pool bar der også fungerer som sky bar om aftenen hvor du kan nyde udsigten ud over Kos by.

På Mariana Hotel bor du i bekvemme dobbeltværelser med enten to enkelt senge eller en dobbeltseng. Der er tv, telefon, safeboks, køleskab, A/C samt gratis W-Fi. Der er badeværelse med bruser samt hårtørrer.

Da vi ikke har mulighed for at tilbyde transfer på Kos, anbefaler vi, at du benytter øens eget taxa selskab. Du kan bestille og se priser HER. Du kan vælge mellem delt shuttle transfer eller privat taxa transfer.

OBS: For dig der rejser fra København - Norwegian flyver til Kos midt om natten/tidlig morgen. Dette vil normalt betyde at du får en del timer uden hotelværelse, men vi har ekstraordinært valgt at betale hotellerne for en ekstra dag, således at du har dit hotelværelse lige fra du ankommer tidligt om morgen indtil du skal afsted midt om natten på hjemrejsedagen.

Hotelafgift i Grækenland pr. 1/1 2018: De lokale myndigheder i Grækenland har indført en hotelafgift på hotelovernatninger fra og med 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in (kontant eller med kreditkort). Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse og nat:
1-2 stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 0,50 EUR
3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,50 EUR
4-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 3,00 EUR
5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 4,00 EUR
For en uges ferie vil det blive maks. 28 EUR for ophold på 5-stjernet hotel.
Læs mere
Centrum
200 m
Strand
600 m
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 86
Etager: 3
Supermarked: 300 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 24 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Maritina Hotel
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.