Creta Palm m/All Inclusive
Dejligt familievenligt hotel

Information om Creta Palm

Hotellet har to dejlige solterrasser med hver sin store swimmingpool, børnepool, poolbar og en lille legeplads for de mindste

Creta Palm er et af de mest populære lejlighedshoteller, som gæster vender tilbage til år efter år. Du kan nyde dagen ved det dejlige poolområde og få serveret dejlige retter fra snackbaren ved poolen. Slap af på din solstol og nyd den græske stemning.

Populært og flot lejlighedshotel

Om hotellet
Creta Palm er et af VERDNs mest populære lejlighedshoteller, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet har to dejlige solterrasser med hver sin store swimmingpool, børnepool, poolbar og en lille legeplads for de mindste. Der er mulighed for leje af poolhåndklæder mod gebyr. Lige på den anden side af vejen ligger den herlige gyldne sandstrand, hvor der kan lejes liggestole og parasoller. Creta Palm er et lækkert hotel og man kan mærke at der er gjort meget ud af omgivelserne. Hotel Creta Palm er på alle måder gennemtænkt og utroligt velholdt og er et suverænt familiehotel i eksklusive omgivelser. Opholdet er med All Inclusive – dvs. morgen-middag og aftensmad, samt fri drikkevarer i løbet af dagen.

Beliggenhed og hotelfaciliteter

Hotellet er beliggende i det populære Agia Marina, som byder på et væld af forlystelser. Creta Palm har fitnessfaciliteter, legerum, bordtennis, samt WIFI (mod betaling). Vi gør opmærksom på, at internettet i Grækenland har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Creta Palm har også en dejlig buffetrestaurant, hvor måltiderne indtages. Der vil flere aftener i løbet af ugen være underholdning i hotellets hyggelige bar. Der er gode busforbindelser til Chania. Creta Palm er et rigtig skønt feriested for hele familien.

Værelsestyper
Pæne velindrettede rummelige et- og toværelses lejligheder med køkknniche, bad/toilet, telefon, kaffemaskine, hårtørrer, radio, TV, aircondition og sikkerhedsboks  mod gebyr) og balkon eller terrasse.

All Inclusive
Opholdet på Creta Palm er med All Inclusive – dvs. morgen-middag og aftensmad, samt fri lokale drikkevarer. Stedet er kendt for lokale retter tiltænkt både store og små.
Kl. 07.15 til kl. 10.00 Morgenbuffet med juice, kaffe, te m.m.
Kl. 12.00 til kl. 15.00 Frokostbuffet.
Kl. 19.15 til kl. 21.45 Aftenbuffet.
Kl. 11.00 til kl. 22.00 (pause fra kl. 17.00 til kl.18) Lokale drikkevarer i hovedbaren, både med og uden alkohol. Vær opmærksom på, at internationalt kendte drikkevarer, samt friskpresset frugtjuice ikke er inkluderet.
Der tages forbehold for evt. ændringer i All Inclusive programmet.

Check-ud fra hotellet:
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
7 km
Strand
50 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 144
Etager: 3
Supermarked: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 28 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Creta Palm m/All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.