Hotel Galini Sea View m/All Inclusive
Lækkert voksen hotel

Information om Hotel Galini Sea View

Her får du et hotel med et dejligt pool område og en fantastisk udsigt

Galini Sea View Hotel er et moderne hotel med imponerende solterrasser med stor flot azurblå swimmingpool, som indbyder til en herlig svømmetur. Galini Sea View er et voksenhotel, som kun sælges til personer over 16 år. Hotellet er ligger i kuperet terræn.

Voksenhotel (+16 år) med skøn havudsigt

Hotel Galini Sea View er et dejligt hotel med den bedste beliggenhed og en flot udsigt til det smukke hav. Hotellet er bygget i en elegant og moderne stil med flotte detaljer. Imponerende solterrasser med stor flot azurblå swimmingpool, som indbyder til en herlig svømmetur. Hotellet byder på et utal af feriefaciliteter, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst. Der er gratis liggestole både ved hotellet og på stranden, hvor hotellet har sit eget strandafsnit. På hotellet findes en spa-afdeling med indendørs opvarmet swimmingpool, massage, sauna, wellness og frisør (flere faciliteter mod gebyr). I buffetrestauranten serveres et fint udvalg af græske og internationale retter. Hotellet anbefales til par og voksne gæster, der søger ro, god udsigt og betagende havudsigt. Sælges kun til personer over 16 år. Der er en del trapper på hotellet, som ligger på en skråning. Derfor er stedet ikke anbefalelsesværdigt til gangbesværede.

Beliggenhed

Hotellet har en rigtig god beliggenhed i et dejligt, roligt område nær den smukke sandstrand i Agia Marina. Tag elevatoren fra poolområdet – og du er nede for foden af hotellet, hvorfra der er ca. 200 meter til stranden. Hotellets eget strandafsnit er beliggende ud for hotellet Galini Beach, hvor strandstole og parasoller er til fri afbenyttelse. Her kan du samtidig nyde de inkluderede drikkevarer. Den hyggelige ferieby Agia Marina med gode shoppingmuligheder og forlystelser ligger i gåafstand fra hotellet. Der er ca. 10 km ind til den vestlige hovedstad, Chania.

Faciliteter

På Hotel Galini Sea View er der et lækkert, stort poolområde. Fra solterrassen er der en skøn udsigt. Fra pool/snackbaren kan man nyde de inkluderede drikkevarer. I hotellets reception er der gratis WiFi. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækanland kan være varierende, og udfald kan forekomme. Hotellet råder over flere barer, opvarmet indendørs swimmingpool, fitness, sauna og wellness-center. Nogle faciliteter er mod gebyr. Desuden findes solstole og parasoller på hotellets private strandafsnitl, som kan benyttes gratis af hotellets gæster. Der er mulighed for leje af strand/pool håndklæder (10 euro pr. uge pr. person).

Værelser
Man bor i flotte, velindrettede dobbelt værelser, som alle er udstyret med gratis aircondition, telefon, TV, minibar (mod gebyr), elkedel, føntørrer, balkon og adgang til internet med kabel. Alle værelserne er placeret i hovedbygningen.

Pension

Opholdet er med All Inclusive. Dvs. morgen-, middags- og aftensmad, som serveres fra varieret buffet. Derudover er det muligt at spise én gang i hotellets italienske eller kinesiske restaurant (kræver bordbestilling). Alle drikkevarer i All Inclusive programmet er lokale mærker af øl, vin, vand og et udvalg af spiritus.

Morgenbuffet kl. 07.30-10.00
Snacks kl. 11.00-18.00
Frokost kl. 12.30-14.30
Kaffe & Te kl. 15.00-17.00
Aftensmad kl. 19.00-21.30
Drikkevarer kl. 10.00-23.00

OBS - Mænd skal bære lange bukser eller pæne shorts samt lukkede sko ved aftenbuffeten. Kvinder skal være iført en pænere sandal.

Check-ud fra hotellet
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet ved ankomsten. Kan dette lade sig gøre, er det ofte mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
500 m
Strand
250 m
Pool
Ja
Børnepool
Nej
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 270
Etager: 5
Supermarked: 200 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 22 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 3
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Hotel Galini Sea View m/All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.