Helios Bay
Bo tæt på strand og lokal stemning

Information om Helios Bay

Et godt hotel ideelt for alle, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande

Helios Bay er beliggende i det skønne Agios Apostoli. Hotellet har en dejlig solterrasse med flot swimmingpool, børnepool og pool/snackbar, hvor der kan købes kølige drikkevarer, snacks og lette retter. I området findes der flere lokale tavernaer og små hyggelige strandcaféer.

Hyggeligt hotel med rigtig pæne lejligheder

Om hotellet
Vi er glade for, at kunne tilbyde vores gæster populære Helios Bay, der er et skønt hotel. Stedet er ideelt for alle der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Chania. Hotellet har en dejlig solterrasse med flot swimmingpool, børnepool og pool/snackbar, hvor der kan købes kølige drikkevarer, snacks og lette retter. I området findes der flere lokale taverner og små hyggelige strandcaféer.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Hotel Helios Bay er beliggende blot 200 meter fra havet i det populære ferieområde Agia Apostoloi, hvor der findes butikker, restauranter, lokale taverner og familievenlige badestrande. Der er gode busforbindelser til Chania med mange forlystelser og et skønt havnemiljø. Helios Bay er et mindre hotel med særdeles god atmosfære, og stedet har et utal af stamgæster. Der er en mindre reception med opholdstue. Der er gratis trådløst internet på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på, at internettet i Grækenland har varierende dækning, og at udfald kan forekomme.

Værelsestyper
Rummelige og flot indrettede et- og toværelses lejligheder, alle med køkkenniche, kaffemaskine, bad/toilet, aircondition og sikkerhedsboks (begge mod gebyr), hårtørrer, TV og balkon.

Valg af bestemt lejlighed
Som noget helt unikt kan du til sommeren 2019 forudbestille en bestemt lejlighed på Helios Bay. Så uanset om du ønsker at bo højt oppe, nede ved jorden eller hvis I er flere som rejser sammen, kan du forudbestille lejligheder, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af en bestemt lejlighed koster kr. 400,- pr. uge pr. lejlighed.

Pension
Opholdet er uden pension.
Mulighed for tilkøb af morgenmad kr. 450,- pr. person pr. uge. Børn under 12 år kr. 300,- pr. barn pr. uge.

Check-ud fra hotellet:
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Læs mere
Centrum
4 km
Strand
200 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 27
Etager: 2
Supermarked: 200 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Helios Bay
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.