Troulakis Village (All Inclusive)
Et charmernede familiehotel i smukke omgivelser

Information om Troulakis Village

Et hyggeligt hotel bygget som en lille landsby.

Her bor du tæt på Platanias by og stranden i et hyggeligt hotelkompleks bygget op som en lille landsby. Du har et dejligt pool område, hvor du kan slappe af på din solstol og blot nyde dagen. Du har både det pulserende byliv tæt på dig samt mulighed for shopping.

Charmerende familiehotel i smukke omgivelser


Om hotellet
Troulakis Village er et hyggeligt hotel, der er bygget op som en lille landsby, hvor små stier snor sig imellem de lavtliggende bygninger, tilbagetrukket fra den livlige hovedgade i Platanias. Hotellet byder på et rigtig fint poolområde med liggestole og parasoller, dejlig restaurant og bar samt fællesområder med plads til afslapning i bløde sofaer med udsigt til den omkringliggende natur og havet. Med både by og strand i gåafstand, er rammerne om en dejlig ferie sat, på dette charmerende familiehotel i smukke og frodige omgivelser. Troulakis Village er ejet af en græsk familie, som værner om sine gæster. På hotellet finder du også wi-fi og en legeplads til de mindste. Vi gør opmærksom på at der kun forefindes elevator i bygning 2 på Troulakis Village.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Troulakis Village ligger i dejlige omgivelser og indbyder derfor til ro og afslapning, samtidig med, at centrum af Platanias og stranden er i gåafstand fra hotellet. Platanias byder på restauranter, barer, indkøbsmuligheder samt busforbindelse til Chania, der med sin autentiske græske stemning byder på et væld af oplevelser. Hotellet har dejlig swimmingpool, børnepool, bar, restaurant, indendørs swimmingpool, mulighed for leje poolhåndklæder samt lille motionsrum.

Værelsestyper
Smagfuldt indrettede etværelses-, toværelses- og treværelses lejligheder alle med bad, toilet, køkkenniche, aircondition (tilkøbes mod gebyr fra 50-90€), TV, sikkerhedsboks, balkon eller terrasse.

Valg af bestemt lejlighed
Som noget helt unikt kan du forudbestille en bestemt lejlighed på Troulakis Village. Ønsker du at bo højt oppe, nede ved jorden eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille værelser, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af et bestemt værelse koster kr. 400,- pr. uge pr. værelse.

Pension

Opholdet er med All Inclusive, bestående af morgen-, middags-, og aftensmad, som serveres fra varieret buffet samt lokale drikkevarer.
Morgenmad: 08.00 – 10.00
Formiddagssnack: 10.30 – 12.30
Frokost: 13.00 – 15.00
Eftermiddagssnack: 16.00 – 18.00
Aftensmad: 18.30 – 21.00
Lokale drikkevarer: 10.00 – 22.30

Tilkøb af værelse med sen check-ud:
På Troulakis Village er check-ud kl. 14:00 på hjemrejsedagen, men du har dog muligheden for, at tilkøbe et værelse til sen check-ud på din hjemrejsedag. Ønsker du at tilkøbe et værelse til kl. 18:00, kan dette tilkøbes for kr. 300,-

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at tilkøbe sen check-ud for et begrænset antal værelser på hver afgang, hvorfor tilkøb sker efter først-til-mølle. Det kan dog ikke garanteres at værelset som tildeles til sen check-out er den samme værelsestype som det bestilte. På sen hjemrejse til Danmark er All Inclusive på Troulakis Village gældende helt ind til afrejse, uanset hvornår du tjekker ud fra dit værelse.

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
200 m
Strand
300 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 74
Etager: 2
Supermarked: 80 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Nej
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Troulakis Village (All Inclusive)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.