Venus Beach (Halvpension)
Hyggeligt hotel med rolig beliggenhed lige ved stranden

Venus Beach er et hyggeligt hotel med rolig beliggenhed lige ved stranden i den lille ferieby Gerani, som ligger i forlængelse af den større ferieby Platanias. Fra hotellets dejlig og indbydende solterrasse er der direkte adgang til stranden og er omkranset af en hyggelig have.

Hotellet

Venus Beach er et hyggeligt hotel med rolig beliggenhed lige ved stranden i den lille ferieby Gerani, som ligger i forlængelse af den større ferieby Platanias. Fra hotellets dejlig og indbydende solterrasse er der direkte adgang til stranden og er omkranset af en hyggelig have. Solterrassen er indrettet med en skøn pool, børnepool, liggestole, parasoller og tilhørende poolbar, hvor man har mulighed for at købe lettere snack, sandwiches og kølige drikkevarer i løbet af dagen. Hotellet har derudover restaurant, og bemandet reception fra kl. 08:00 - 22:00. På hotelletd fællesområder er der gratis WiFi. Vi gør opmærksom på at internettet i Grækenland har varierende dækning og at udfald kan forekomme.

Værelser

Man indlogeres i mindre, enkelt indrettede dobbeltværelser til 2 personer med græsk møblement. Alle dobbeltværelser har balkon, bad/toilet, aircondition, safetyboks, køleskab, hårtørrer og gratis WiFi.

Pension

Opholdet er inkluderet halvpension, hvor morgen- og aftensmaden serveres fra buffet i hotellets restaurant. Der må forventes et mindre udvalg af lokale og internationale retter.

Beliggenhed

Venus Beach er beliggende i den lille rolige ferieby Gerani. Her bor man i lokale og mere autentiske omgivelser end i de øvrige feriebyer vest for Chania, og har flere lokale indbyggere boende i området, hvorfor støj fra de lokales husdyr kan forekomme. Her har man tavernaer og barer indenfor kort gåafstand og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Ønsker man flere muligheder kan man nemt gå til den større ferieby Platanias, hvor der er flere restauranter, barer, butikker og diverse forlystelser.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Strand
10 m
Centrum
500 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Halvpension
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 39
Etager: 2
Supermarked: 20 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Nej
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Nej
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 25 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Nej
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Venus Beach (Halvpension)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.