Sea Breeze
Dejligt sted i roligt område

Information om Sea Breeze

Sea Breeze er et populært og efterspurgt lejlighedshotel med den bedste beliggenhed direkte ved den skønne sandstrand i Kalamaki

Sea Breeze er et efterspurgt lejlighedshotel der ligger i Kalammaki direkte ved den skønne sandstrand. Området er roligt, og her er mulighed for afslapning på stranden eller til en frisk dukkert i det skønne hav.

Om hotellet
Sea Breeze er et populært og efterspurgt lejlighedshotel med den bedste beliggenhed direkte ved den skønne sandstrand i Kalamaki. Området er roligt og her er mulighed for afslapning på stranden eller til en frisk dukkert i det skønne hav. Hotellet består af ti velindrettede lejligheder alle beliggende med en enestående udsigt til havet. Hotellet er for de gæster, som sætter pris på et mindre hotel med god atmosfære og skøn beliggenhed.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Sea Breeze er beliggende ved en flot og børnevenlig sandstrand i Kalamaki. Kalamaki-området byder på et fint udvalg af restauranter, små butikker og den spændende hovedby Chania ligger blot 5 km herfra. Der er gode busforbindelser i nærheden af hotellet. Gratis trådløst internet på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på, at internettet i Grækenland har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Grundet beliggenheden, kan bussen ikke køre helt til frem til hotellet, og derfor skal bagagen bæres ca. 100 meter både ved ankomst og ved afrejse. Hotellet har en del trapper og er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Værelsestyper
Man bor i pæne og lyse et,- og toværelses lejligheder. Alle lejligheder har køkkenniche, køleskab, elkedel, bad/toilet, telefon, TV og aircondition (mod gebyr) og balkon/terrasse med havudsigt. Nogle af terrasserne og balkonerne er deleterrasser/balkoner. Lejlighederne er forskellige indrettede og der findes en del trapper på hotelområdet.

Pension
Opholdet er uden pension.

Check-ud fra hotellet
Check-ud skal som regel ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet, da dette sommetider kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
5 km
Strand
50 m
Pool
Nej
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 10
Etager: 2
Supermarked: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 20 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Nej
Bar: Nej
Pool: Nej
Antal pools: 0
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Sea Breeze
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.