Seafalios
Bo ved sandstranden i Kalamaki

Information om Seafalios

Benyt dig af dette steds mulighed for at slappe af og tage sig en dukkert i det skønne Middelhav.

Hotellet er for gæsten, der sætter pris på den tætte beliggenhed ved havet i det hyggelige Kalamaki område, på et mindre hotel og samtidig bo i pæne lejligheder. Seafalios har få faciliteter, men byder på en skøn tagterrasse. Bussen ind til Chania holder ikke langt fra hotellet.


Om hotellet

Seafalios har den dejligste beliggenhed direkte ved sandstranden i Kalamaki, hvor der er mulighed for at slappe af og tage sig en dukkert i det skønne Middelhav. Hotellet er for gæsten, der sætter pris på den tætte beliggenhed ved havet, på et mindre hotel og samtidig bo i pæne lejligheder. Seafalios har få faciliteter, men byder på en skøn tagterrasse, der har åben i forbindelse med morgenmaden, og hvor der om aftenen er mulighed for at beundre den smukke solnedgang.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Flot beliggenhed på fin børnevenlig sandstrand med lækkert lavt badevand. Her er der alle muligheder for at slappe af og bade. Seafalios er et hyggeligt hotel med en mindre swimmingpool, og på hotellets tagterrasse findes der en lille snackbar, der ud over drikkevarer også serverer morgenmad. Hotellets beliggenhed er et godt udgangspunkt for ture til den smukke hovedby Chania, kun 5 km væk, der med sin gamle venetianske havn med hyggelige tavernaer, butikker og små kringlede gader, indbyder til mere end et besøg. Bussen til Chania holder tæt ved hotellet. Der er gratis trådløst internet på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på, at internettet i Grækenland har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Hotellet har en del trapper og er derfor ikke egnet for gangbesværede. Der er mulighed
for at leje strandhåndklæder.

Værelsestyper

Hotellet tilbyder pæne et,- og toværelses lejligheder alle med bad/toilet, hårtørrer, køkkenniche, Kaffemaskine, TV, aircondition og mindre balkon/terrasse. Nogle af balkonerne er delebalkoner adskilt af et pilehegn. Det er muligt at bestille lejlighed med havudsigt. Alle lejlighederne er med forskelligt møblement og indretning.

Valg af bestemt lejlighed
Som noget helt unikt kan du til sommeren 2019 forudbestille en bestemt lejlighed på Seafalios. Så uanset om du ønsker at bo højt oppe, nede ved jorden eller hvis I er flere som rejser sammen, kan du forudbestille lejligheder, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af en bestemt lejlighed koster kr. 400,- pr. uge pr. lejlighed.

Pension

Opholdet er uden pension. Der kan tilkøbes morgenmad.
Morgenmad kr. 450,- pr person pr uge børn 2-5 år kr. 200,- pr barn pr uge.

Check-ud fra hotellet

Check-ud skal som regel ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet, da dette sommetider kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet. 

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
5 km
Strand
50 m
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 15
Etager: 2
Supermarked: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 20 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Nej
Bar: Nej
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Seafalios
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.