Cretan Dream Royal m/halvpension
5-stjernet hotel med suveræn havudsigt

Information om Cretan Dream Royal

Hotel Cretan Dream Royal er et 5-stjernet luksushotel med en høj og fin beliggenhed, og dermed en enestående udsigt over det smukke hav og byen Kato Stalos

Solterrassen er et kapitel for sig med en gigantisk, azurblå swimmingpool og en stemningsfyldt bar. Opholdet er inklusiv halvpension, som indtages i hotellets flotte og lyse restaurant.  Her bor du i skønne omgivelser og er tæt på Kato Stalos.

5-stjernet hotel med halvpension og suveræn havudsigt

Hotel Cretan Dream Royal er et 5-stjernet luksushotel med en høj og fin beliggenhed, og dermed en enestående udsigt over det smukke hav og byen Kato Stalos. Ved ankomsten er det første man oplever et imponerende lobbyområde med en eksklusiv indretning og flot møblement i topklasse. Udendørsarealerne er på samme høje niveau, og haven er fyldt med flotte blomster og palmer. Solterrassen er et kapitel for sig med en gigantisk, azurblå swimmingpool og en stemningsfyldt bar. Opholdet er inklusiv halvpension, som indtages i hotellets flotte og lyse restaurant.  

Beliggenhed
Hotel Cretan Dream Royal er beliggende i Kato Stalos, hvilket betyder rolige omgivelser, selvom man befinder sig tæt på seværdighederne i Agia Marina og Chania by. Den dejlige strand ligger i kort gåafstand fra hotellet.

Faciliteter

Hotellet byder på fine faciliteter, såsom en vidunderlig solterrasse med en imponerende swimmingpool, en separat børnepool og trådløst netværk på værelserne og i receptionsområdet. Der er mulighed for håndklæde service for 15 euro pr. person. Safetyboks mod gebyr (10 euro pr. uge)

Værelser
Man bor på flotte og elegante standard dobbeltværelser eller 2-værelses lejligheder med bad/toilet, telefon, TV, føntørrer, aircondition og balkon med bord og stole. Både værelser og lejligheder har lille køkkenniche med køleskab, kaffemaskine og kogeplade. Mod tillæg er det desuden muligt at få et værelse til enebrug. I et standard dobbeltværelse er der to sengepladser samt sofa med mulighed for opredning.


Pension

Opholdet er med halvpension, hvilket betyder, at der er både morgenmad og aftensmad inkluderet i prisen. Maden serveres fra en delikat buffet.
Morgenmad: kl. 07.30-10.00.
Aftensmad: kl. 18.30-21.00.
A la carte: kl. 12.00-23.00

Check-ud fra hotellet

Check-ud sker som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør da direkte på hotellet ved ankomsten. Dette kan nogle gange lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse. 

Læs mere
Strand
100 m
Centrum
500 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Halvpension
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 81
Etager: 2
Supermarked: 2 km
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 30 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Cretan Dream Royal m/halvpension
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.