Minoa Palace m/halvpension
pragtfuldt femstjernet hotel

Information om Minoa Palace

Hér er de optimale betingelser for en herlig ferie med faciliteter og service ud over det sædvanlige

Nyd en skøn beliggenhed tæt på stranden i Platanias. Hele hotellet er omgivet af en stor pragtfuld have med fire flotte swimmingpools med tilhørende liggestole og parasoller, to børnepools, udendørs jacuzzi og flere poolbarer. Et hotel i særklasse.

Luksushotel direkte på stranden


Om hotellet
Minoa Palace er et pragtfuldt femstjernet hotel med en skøn beliggenhed tæt på stranden i Platanias. Hér er de optimale betingelser for en herlig ferie med faciliteter og service ud over det sædvanlige. Hotellet består af en hovedbygning og en bygning tættere ved stranden som er forbundet af en gangbro. Hele hotellet er omgivet af en stor pragtfuld have med fire flotte swimmingpools med tilhørende liggestole og parasoller, to børnepools, udendørs jacuzzi og flere poolbarer. Den lange flotte sandstrand med blåt flag ligger lige nedenfor hotellet og her er det oplagt at slappe af på en liggestol og nyde den smukke havudsigt.

Beliggenhed og hotelfaciliteter

Beliggenheden i Platanias og tæt på stranden er et godt udgangspunkt for en perfekt ferie. Det dejlige hotel byder på fantastiske faciliteter såsom flere flotte swimmingpools, børnepool, fitness, tennis og spa med mulighed for wellness-behandlinger (mod gebyr + 16 år). Hotellet tilbyder endvidere flere lækre restauranter såsom buffetrestaurant, hvor der serveres morgen- og aftensmad, og endvidere en restaurant med italienske specialiteter, en restaurant med kretensiske retter og et Kafeneion, der er en hyggelig græsk café. Gratis trådløs internetforbindelse på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på, at internettet i Grækenland har varierende dækning, og at udfald kan forekomme.

Værelsestyper
Luksuriøse dobbeltværelser i hovedbygningen, hvorfra der er ca. to minutters gang til stranden. Alle værelser er smagfuldt indrettede og med bad/toilet, hårtørrer, TV, telefon, aircondition, minibar, kaffe og te-faciliteter og balkon/terrasse.

Værelsestyper
Luksuriøse dobbeltværelser i hovedbygningen eller i Imperial bygningen. Alle værelser er smagfuldt indrettede og med bad/toilet, hårtørrer, TV, telefon, aircondition, minibar, kaffe og te-faciliteter og balkon/terrasse.
Dobbeltværelser er beliggende i hovedbygning, hvorfra der er ca. 2 minutters gang til stranden.
Imperial dobbeltværelser er beliggende i Imperial bygningen som ligger tættest på stranden.

Pension
Opholdet er inklusiv halvpension.

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
12 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Halvpension
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 254
Etager: 3
Supermarked: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 25 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 4
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Minoa Palace m/halvpension
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.