Lejligheder Indigo Mare Apts. m/morgenmad
Dejligt lejlighedshotel direkte på stranden

Information om Lejligheder Indigo Mare Apts. m/morgenmad

Central placering midt i Platanias

Indigo Mare er beligggende midt i Platanias og direkte på stranden. Her bor du i lækre lejligheder og du har morgenmad inkluderet i dit ophold. Hotellet har et mindre men fint pool område ud til stranden. Dette er er af vores mest populære hoteller i Platanias.

Direkte ved stranden i Platanias

Indigo Mare er et skønt lejlighedshotel med allerbedste beliggenhed direkte ved stranden i den populære ferieby Platanias. Solterrassen med sin dejlige azurblå swimmingpool og separat børnepool er helt enestående placeret i strandkanten. Indigo Mare er et familievenligt og indbydende lejlighedshotel med en imødekommende, afslappet atmosfære og skønne omgivelser. Hele området bærer tydeligt præg af god smag og mellem bygningerne er der plantet smukke palmer, oliventræer og blomster i ægte græsk stil

Beliggenhed
Med sin fantastiske beliggenhed er Indigo Mare det perfekte sted at holde ferie. Lejlighedshotellet ligger direkte i strandkanten i den centrale del af Platanias og på få minutters gang, befinder du dig i centrum af feriebyen, som byder på et bredt udvalg af restauranter, butikker og barer. Vil du opleve en større by, er der kun ca. 12 km til Kretas vestlige hovedstad, Chania. De lokale busser kører flere gange dagligt fra Platanias til Chania.

Faciliteter
Indigo Mare består af flere hyggelige, rustikke lejlighedsbygninger, beliggende fra stranden og op mod byen. Fra poolområdet er der en fantastisk havudsigt, og her er der ligeledes mulighed for at købe en forfriskninger og snacks samt søge skygge i den delvis overdækkede poolbar Separat børnepool på 18m2 med en maxdybde på 60 cm. Grundet swimmingpoolens fantastiske placering direkte i strandkanten, er fællesområdet omkring poolen begrænset. Af pladshensyn findes derfor kun et begrænset antal liggestole. Dog findes der både liggestole og parasoller på stranden direkte ud for hotellet. Disse kan lejes for 2,50 euro pr. person pr. dag. Mulighed for leje af poolhåndklæder mod gebyr på 1 euro pr. håndklæde.

Af øvrige faciliteter på Indigo Mare kan vi nævne sauna (15 euro pr. time - reserveres i receptionen), minimarked med åben fra 7.30-21.30, lille legeplads, bordtennis og internetcafé med stationære computere. Gratis Wi-Fi på hele hotellet. Vi gør opmærksom på, at internetdækningen i Grækenland kan være varierende, og udfald kan forekomme. 

Lejligheder
Man bor i nydelige, velindrettede lejligheder indrettet i rustik, græsk stil. Alle lejligheder er indrettet med køkkenniche med køleskab, kogeplader, elkedel og et udvalg af service. Alle lejligheder har balkon eller terrasse, badeværelse,føntørrer, gratis aircondition, gratis safetybox samt satelit TV. I de 2-værelses lejligheder er der ét  separat soveværelse – i 1-værelses studiolejligheder sover man i stuen. Det er muligt at få en lejlighed til enebrug – mod tillæg. Der skiftes linned én gang pr. uge og håndklæder skiftes hver anden dag.

Pension
Opholdet er med morgenmad, som serveres fra buffet i tidsrummet kl. 7.30 - 10.00. Der er endvidere mulighed for tilkøb af halvpension (aftensmad), som serveres a'la carte med 3-5 valgmulighede i tidsrummet kl. 19.00 - 21.00.

Tilkøb af halvpension pr. uge:
Voksen kr. 700,-
Børn 2-11 år: kr. 350,-

Check-ud fra hotellet:

Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, er det ofte mod en ekstra betaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er Primo Tours uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Strand
0 m
Centrum
300 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 88
Etager: 2
Supermarked: 0 m
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 28 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Nej
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Nej
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Lejligheder Indigo Mare Apts. m/morgenmad
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.