Eden Roc Resort (Ultra All Inclusive)
Familievenligt hotel der byder på det hele

Information om Eden Roc Resort

Eden Roc er til de legesyge, vandhundene, de aktive og dem, der bare gerne vil slappe af

Eden Roc rummer virkelig noget for enhver med sit pæne udvalg af faciliteter. Slap af ved et af de 3 poolområder, ved vandrutsjebanerne eller du kan blot ligge og nyd udsigten ud over havet. Du kan også nyde lækre retter fra hotellets restaurant.

Hotellet

Eden Roc er til de legesyge, vandhundene, de aktive og dem, der bare gerne vil slappe af. Hotellet rummer virkelig noget for enhver med sit pæne udvalg af faciliteter. Her findes 3 poolområder, hvoraf det ene af de 2 poolområder byder på hele 3 vandrutsjebaner. Derudover er der fra hotellet adgang til en privat strand, tennisbane, minigolf, fodboldbane, et mindre motionsrum, et mindre udvalg af restauranter, solterrasse samt butikker. Når man kommer ind i det store receptionsområde, bliver man mødt af personalet som byder dig velkommen på en All Inclusive ferie i lækre rammer. Hotellet har også en børneklub som er åben fra midten af maj til midten af oktober. På Eden Roc er der desuden gratis WIFI på hele hotellet samt på værelserne. Vi gør opmærksom på internetforbindelsen i Grækenland kan variere og udfald kan forekomme.

Værelser

Som gæst bor du i pæne og moderne indrettet dobbeltværelser med plads til 2-3 personer pr. værelse. Den tredje person vil sove på opredning. Alle værelser er udstyret med TV, køleskab, aircondition (fra start juni), hårtørrer, et rummeligt badeværelse, egen balkon og gratis WIFI. Dobbeltværelserne sælges enten med havudsigt eller udsigt til omgivelserne.

Pension

På Eden Roc er opholdet med All Inclusive, som serveres fra den store hovedrestaurant hvor en mindre, men indbydende buffet mætter gæsterne morgen, middag og aften. De forskellige barer og restauranter tilbyder All Inclusive på forskellige tidspunkter, men nedenfor ses en oversigt over, hvad du kan finde rundt på hotellet i de angivne tidsrum*. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer, er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet. Under dit ophold, er der endvidere inkluderet en gratis frokost og en gratis middag på hotellets 2 a la carte restauranter. Vi gør opmærksom på, at der til aften er dresscode i hotellets restauranter - mænd skal bære lange bukser og lukkede sko.

Morgenmad 07:00 – 10:00
Sen Morgenmad 10:00 – 11:00
Frokost 12:30 – 14:30
Aftensmad 19:00 – 21:30
Snacks 11:00 – 23:30
Drikkevarer 10:30 – 23:30

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for.

Som noget ekstra, er det muligt, at tilkøbe Ultra All Inclusive som betyder, at drikkevarer serveres i et udvidet tidsrum (10:00-00:30). Ultra All Inclusive omfatter: internationale mærker af alkohol i hovedbaren, et større udvalg af cocktails og kaffe ligeledes i hovedbaren, et større udvalg i hotellets Champagne og Vinbar, indholdet i minibaren er inkluderet ved ankomst, frugttallerken ved ankomst samt et ekstra besøg i en af hotellets a la carte restauranter.

Beliggenhed

Eden Roc ligger i udkanten af turistområdet Koskinou, cirka 4 kilometer fra den gamle by i Rhodos By. Her er dog ikke langt til hverken restauranter og områdets andre hoteller. Bor du på Eden Roc, har du alt hvad du skal bruge på selve området og du behøver derfor ikke, at gå længere end fra værelset og ned til restauranten. Skulle du alligevel få lyst, er her 350 meter til nærmeste restaurant og taxaen ind til Rhodos By koster lige i underkanten af 10 €.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018

De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris.

Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
2 km
Strand
0 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 356
Etager: 4
Supermarked: 2 km
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 20 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 3
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Eden Roc Resort (Ultra All Inclusive)
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.

Chat med verdn
Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål Chat
Vi er ingen på chatten!
Du kan fange os på:

info@verdn.dk