Rama Candidassa Resort & Spa
Et stilfuldt og lækkert hotel

Information om Rama Candidasa

Et lækkert hotel med fantastisk pool område og aktiviteter

I udkanten af Candidasa finder du dette lækre resort med eget wellness område, et fantastisk pool område og udsigt direkte til havet. Hotellet arrangerer mange forskellige aktiviteter du kan deltage i. Her bor du i fredelige omgivelser og med en dejlig restaurant.

Hotellet
Rama Candidassa Resort & Spa er beliggende i den nordøstlige del af Bali og ca. 66 km fra lufthavnen. Byen Candidassa ligger ca. 1,5 km fra hotellet og der tilbydes daglig shuttle hertil. Her får du et lækkert hotel beliggende direkte ved havet med et dejligt pool område og en afslappende have hvor de dagligt holdes forskellige hold så som yoga, massage, balinesisk håndværkskunst, madlavning og meget mere.

Her er tale om et hotel hvor du får meget for pengene, alt imens du bor i smukke omgivelser. Hotellet er ideelt for dig, der gerne vil ud og opleve Bali på egen hånd, f.eks ved at leje en cykel og begive dig ud mellem rismarker og små gamle landsbyer der snor sig igennem landskabet. Eller som vil ud og ligge på paradis strande, så skal du tage til Virgin Beach der ligger 10 min. kørsel fra hotellet.


Faciliteter
Rama Candiddassa Resort & Spa byder som sagt på et væld af faciliteter så som et lækkert spa hvor du mod betaling kan bliver forkælet med diverse krops behandlinger, der er mulighed for cykel leje fra hotellet samt de har forskellige daglige aktiviteter, som du kan melde dig på mod betaling. Du har også mulighed for at komme ud og dykke eller snorkle, eller hvorfor ikke tage dit dykkercertifikat her på Bali.

Slap af i den skønne have eller ved den dejlige swimming pool, der også har børnepool. Her finder du solsenge, parasoller og gratis pool håndklæder. Hotellet har en dejlig restaurant der serverer både lokale og internationalle retter samt en bar der sørger for at leverer dejlige drinks i varmen. Du kan også få rørt kroppen i fitness rummet hvor du finder et fint udvalg af maskiner.

Værelser
På Rama Candiddasa Resort & Spa kan du vælge mellem følgende værelses typer:

Studio
Her får du et stort værelse på ca. 50 m2 med enten to enkelt senge eller en stor seng samt mulighed for 1 ekstra opredning. Der er A/C, sikkerhedsboks mod betaling, te og kaffe faciliteter, to gratis flasker vand pr dag, mulighed for minibar mod betaling samt tv og telefon. Badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet artikler. Der er gratis Wi-Fi på værelset.

Deluxe Cottage
 
Her får du et stort værelse på ca. 34 m2 med enten to enkelt senge eller en stor seng samt mulighed for 1 ekstra opredning. Der er A/C, sikkerhedsboks mod betaling, te og kaffe faciliteter, to gratis flasker vand pr dag, mulighed for minibar mod betaling samt tv og telefon. Badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet artikler. Der er gratis Wi-Fi på værelset. Der er udsigt mod haven.

Deluxe Cottage med havudsigt
Her får du et stort værelse på ca. 50 m2 med enten to enkelt senge eller en stor seng samt mulighed for 1 ekstra opredning. Der er A/C, sikkerhedsboks mod betaling, te og kaffe faciliteter, to gratis flasker vand pr dag, mulighed for minibar mod betaling samt tv og telefon. Badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet artikler. Der er gratis Wi-Fi på værelset. Der er udsigt mod havet.

Pension
På Rama Candidassa Resort & Spa bor du med morgenmad. Denne serveres i hotellets restaurant og kan serveres både som buffet samt i visse perioder som en set menu serveres ved bordet.
Læs mere
Strand
50 m
Centrum
1.5 km
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 77
Etager: 1
Supermarked: 1.5 km
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Ja
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 66 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Nej
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Rama Candidassa Resort & Spa
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.