Kaktus Albir
Veldrevet og populært familiehotel

Information om Kaktus Albir

Der er plads til børn på dette dejlige hotel, der ligger lige ved strand og shoppingmuligheder

Hvorfor ikke kombinere god udsigt med en svømmetur, når du nyder den ene af hotellets poolområder, der ligger på hotellets tag. Der er også en dejlig børnepool og live-musik flere gange om ugen, så du altid er godt underholdt. 

Hotellet
Kaktus Albir er et veldrevet og populært hotel med gode faciliteter, og egner sig rigtig godt til familier med børn. Hotellet er beliggende direkte ved stranden, på den bedste del af Albir stranden i Alfas del Pi. Her bor du på første parket og i gåafstand fra den gamle bydel, hvor der findes et godt udbud af butikker, restauranter og barer. Den store ferieby, Benidorm, er beliggende ca. 8 km fra hotellet.

Faciliteter
Hotellet byder på 2 udendørs pool-områder med solstole og parasoller, samt 1 børnepool. Det ene pool-område er beliggende på taget af hotellet, hvorfra der er en fantastisk udsigt samt denne pool er opvarmet i vinter månederne. På hotellet findes desuden fitnesscenter, pool-bord samt underholdning – blandt andet live musik flere gange om ugen. Hotellet har TV-stue samt computerrum. WI-FI er mod gebyr.

I hotellets buffet-restaurant serveres et varieret udvalg af retter fra både det internationale og spanske køkken. I baren kan du nyde forfriskende drikkevarer og snacks.

Værelser
På Kaktus Albir bor du i store og nydelige dobbeltværelser. Alle værelser har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge og alle værelser er med balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, TV, hårtørrer samt safeboks og minibar (mod gebyr). Der er badeværelse med bruser samt hårtørrer.

Pension
Dit ophold på Kaktus Albir er inklusiv morgenmad. Der kan tilkøbes halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Drikkevarer til måltiderne kan købes i restauranten. 

Vi kan på dette rejsemål arrangere transfer - prisen afhænger af ankomst og afrejsetidspunkt. For pris - kontakt os på info@VERDN.dk
Læs mere
Strand
50 m
Centrum
500 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 203
Etager: 2
Supermarked: 100 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 62 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Kaktus Albir
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.