La Finca Golf & Spa Resort
Lækkert 5 stjernet golf hotel - kun for voksne

Information om La Finca Golf Resort & Spa

Et lækkert 5 stjernet golf hotel tæt på Alicante - kun for voksne

La Finca Golf Resort & Spa er et lækkert 5 stjernet golf hotel der er beliggende kun 40 min. kørsel fra Alicante lufthavn, hotellet er beliggende i smukke omgivelser der inspirerer til afslapning, golf, sport og velvære. Hotellet har eget wellness center samt et fint golf center. Det perfekte par hotel. Hotellet er et adults only hotel.

Hotellet
Her får du et af områdets bedste og flotteste golfhoteller. La Finca Golf Resort & Spa er et flot 5-stjernet hotel med fokus på høj service, god mad og gode faciliteter hvad end du vil spille golf, tennis, slappe af ved poolen eller blive forkælet i hotellet flotte Spa og Wellness afdeling. Hotellet ligger kun 40 min. kørsel fra Alicante lufthavn og små 20 minutter fra Torrevieja der byder på fint shopping, masser af restauranter samt en fin strand promenade. Hele området omkring La Finca indbyder til oplevelser.   


Faciliteter
På La Finca Golf Resort & Spa er der masser af gode faciliteter at vælge imellem. Hotellet har en god restaurant der serverer både lokale og internationale retter og byder på et godt udvalg af vine hertil. Der er pool bar som serverer lette retter og snacks samt drikkevarer dagligt og der er en bar/cafe med tilhørende udendørs terrasse med en fantastisk udsigt ud over golfbanen.
På La Finca Golf Resort & Spa er det den flotte 18-hullers golfbane der er i centrum og som omkrandser hotellet. Her har de deres eget golfcenter hvor du kan leje udstyr, buggys samt reservere tee tider. Vi formidler gerne kontakten til golfklubben så du kan reservere tee tider inden du kommer ned.
La Finca har også sin egen natclub til dig der gerne vil høre god musik og få en godnat drink. Der er tennisbane, fitness center samt et flot Spa og Wellness center der tilbyder et væld af afslappende behandlinger mod betaling.
Vil du gerne ud og opleve lokalområdet på 2 hjul så kan hotellet hjælpe med leje af både racer cykel og mountainbikes. De kan også hjælpe med billeje om du skulle ville ud på lidt længere eventyr.  


Værelser
På La Finca Golf Resort & Spa bor du i smagfuldt og moderne indrettede værelser der alle er rummelige og har en fin udsigt. Her kan du vælge mellem følgende værelses typer:

Standard værelser på ca. 33 m2.
Alle værelser har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er mulighed for minibar mod betaling. Der er sikkerhedsboks med plads til laptop, A/C, telefon, tv, gratis Wi-Fi og balkon/terrasse. Badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer, toilet artikler og badetøfler. Der er udsigt enten mod golfbanen eller poolen.

Deluxe værelser på ca. ca. 36 m2.
Alle værelser har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er mulighed for minibar mod betaling. Der er sikkerhedsboks med plads til laptop, A/C, telefon, tv, gratis Wi-Fi og balkon/terrasse. Badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer, toilet artikler og badetøfler. Der er udsigt enten mod golfbanen eller poolen.

Junior suiter på ca. 55 m2.
Junior suiterne består af to sammenhængende værelser adskilt af en glasdør mellem soveværelse og opholdsværelset. Alle værelser har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er separat siddeområde med sofa. Der er mulighed for minibar mod betaling. Der er sikkerhedsboks med plads til laptop, A/C, telefon, tv, gratis Wi-Fi og balkon/terrasse. Badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer, toilet artikler og badetøfler. Der er udsigt enten mod golfbanen eller poolen.

Pension

Når du bor på La Finca Golf & Resort så har du morgenmad inkluderet i dit ophold. Det er muligt at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad og 1/2 flaske vin inkluderet til aftensmaden for kun 400 kr pr dag.
Læs mere
Strand
15 km
Centrum
2 km
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Morgenmad
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 120
Etager: 3
Supermarked: 2 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 57 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om La Finca Golf & Spa Resort
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.