Las Lomas Village
Dejlig ferie i naturskønne omgivelser

Information om Las Lomas Village

Som en del af sportsresortet La Manga Club ligger hotellet her som en lille landsby med et væld af aktiviteter lige ved døren

I denne ferielandsby vil du bo omgivet af to naturparker og have adgang til alt, hvad du har brug for på en ferie. Der er for eksempel golfbane til både børn og voksne, mountainbikes og et dejligt poolområde.

Las Lomas Village ligger midt i det det populære sportsresort, La Manga Club. Hotellet er bygget op som en lille spansk landsby med ferieboliger, som egner sig rigtig godt til større eller mindre familier. Her bor du omgivet af to smukke naturparker – Mar Menor samt Calblanque, og med adgang til et hav af faciliteter for både store og små.

Las Lomas Village byder på 2 udendørs pool-områder med gratis solstole og parasoller, legeområde samt en 9-hullers golfbane for børnene. Der er børneklub ved tenniscenteret, hvor der dagligt arrangeres forskellige aktiviteter (mod gebyr).
På Las Lomas Village kan du benytte faciliteter som bl.a. gratis fitnesscenter, sauna, indendørs pool samt udendørs multicourt-bane. Resortet råder desuden over 3 flotte golfbaner, 28 tennis baner samt et cykelcenter - med mulighed for at leje mountainbikes eller racercykler (mod gebyr).

Resortet har et stort udvalg af forskellige gode restauranter samt barer. Vær opmærksom på, at visse restauranter holder sæsonåbent. Dit ophold på Las Lomas Village er som udgangspunkt eksklusiv måltider, med mindre du bor på ”Panoramic room”, hvor morgenmad er inkluderet.

På las Lomas Village kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Panoramic Room med morgenmad på ca. 37 m2 og til max. 3 personer. Har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt sovesofa. Sælges også som eneværelse til 1 person.
1-værelses lejlighed på ca. 50m2 og til max. 2 personer. Med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge.
2-værelses townhouse på ca. 85 m2 og til max. 3 personer. Er opdelt i 2 plan med separat soveværelse med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt opholdsstue med ekstraopredning.
3-værelses townhouse på ca. 120 m2 og til max. 5 personer. Er opdelt i 2 plan med to separate soveværelser, som hver har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge, samt opholdsstue med ekstraopredning. Har desuden 2 badeværelser.
4-værelses townhouse på ca. 150 m2 og til max. 7 personer. Er opdelt i 3 plan med 3 separate soveværelser, som hver har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge, samt opholdsstue med ekstraopredning. Har desuden 3 badeværelser.
3-værelses lejlighed med udsigt på ca. 92 m2 og til max. 5 personer. Med 2 separate soveværelser, som hver har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt opholdsstue med ekstraopredning.
4-værelses lejlighed med udsigt på ca. 129 m2 og til max. 7 personer. Med 3 separate soveværelser, som hver har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt opholdstue med ekstraopredning.

Langtidsophold på La Manga Club Resort
Som noget nyt kan vi tilbyde dig langtidsferie på Las Lomas Village på 28 dage hvor du har mulighed for at tilkøbe både golf, tennis, wellness samt måltidspakker når du bestiller din ferie.

Alle værelser/lejligheder har balkon eller terrasse og er udstyret med A/C, TV, telefon, hårtørrer samt safeboks. Lejligheder/byhuse har spiseplads og fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, brødrister samt køkkenudstyr.

For alle lejligheder med grill-område, kan der købes grillkul i supermarkedet samt lejes grill i receptionen.
 
Panoramic Rooms har daglig rengøring, mens lejligheder og byhuse har rengøring 1 gang om ugen, typisk midt på ugen.

Når du bor i lejligheder/byhuse, har du gratis adgang til det store Spa La Manga Club på hele 2000 m2, hvor du kan benytte fitnessfaciliteter, sauna, dampbad samt den indendørs pool på 25 meter. Wellness-området med forskellige jacuzzi og afslapningsområder er mod gbeyr. Min. alder for fitnesscenter er 16 år, og der skal bruges badehætte i den indendørs pool.

I øvrigt: Der er gratis shuttle-service fra hotellet, så du nemt kan komme rundt i området. Hotellet tilbyder gratis WI-FI. På hotellet findes et stort supermarked samt hæveautomater.

OBS: Det udendørs pool-område er lukket i perioden oktober-marts, og kan lukkes med kort varsel ved dårlige vejrforhold. Se nøjagtige åbningstider og information her.

OBS: Vi tilbyder ingen transfer fra lufthavn til hotel, hvorfor vi anbefaler, at leje en bil. Vi kan arrangere både billeje samt taxa-transfer (kontakt os ved ønske).

Læs mere
Centrum
1.2 km
Strand
200 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 200
Etager: 2
Supermarked: 1 km
Mini Marked: Ja
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 121 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Ja
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Las Lomas Village
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.