Oasis Park Splash
Familievenligt og prisbevidst hotel

Information om Oasis Park Splash

Bo tæt på flot og bred sandstrand, og nyd timevis af underholdning i de mange pools

Et ideelt hotel for familiens vandhunde, med hele tre pools, jacuzzi og børneområde med vandrutsjebaner. Byen er kun et kort gåtur væk, hvor der er mulighed for shopping og hyggelige cafébesøg. Du bor i flotte og moderne værelser og kan nyde velsmagende måltider i hotellets restaurant.

Oasis Park Splash er et familievenligt og prisbilligt hotel med gode faciliteter samt mulighed for at opgrade til All Inclusive. Hotellet er beliggende i den rolige del af Calella. Hotellet ligger ca. 10 minutters gang fra den flotte, brede sandstrand samt byen, som byder på hyggelige restauranter, barer og butikker.

Oasis Park Splash byder på 3 pool-områder samt jacuzzi – et for voksne, et for de helt små samt et splash-område, hvor børnene rigtig kan boltre sig. Herudover findes der 4 vandrutsjebaner. Hotellet tilbyder børneklub for de mindste samt et animationsteam, der sørger for daglig underhold for både store og små. Nøjagtigt program findes ved pool området samt i receptionen - underholdningen kan variere i løbet af sæsonen. Splashområdet et åbent fra Maj til September.

Hotellets buffet-restaurant serverer lokale samt internationale retter, hvori der indgår temadage. Dit ophold på Oasis Park Splash er med halvpension der består af morgenmad samt aftensmad, der ingår ikke drikkevarer til aftensmaden, men kan købes i restauranten. Der kan tilkøbes All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt snacks og drikkevarer. Nøjagtigt program udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Oasis Park Splash kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelser til max 4 personer (inkl. babyer u.2 år). Der er enten to dobbeltsenge eller 4 enkelt senge. Der kan tilkøbes pool udsigt.
Familieværelser med pool udsigt til max 5 personer (inkl. babyer u.2 år). Der er 1 separat soveværelse med en dobbeltseng samt et opholdsværelse medto enkelt senge & en sovesofa der bruges til ekstra opredning. Alle familie værelser har pool udsigt.

Alle værelser er med balkon eller terrasse, samt udstyret med A/C, telefon og satelit-tv. Badeværelse med bruser/badekar, håndklæder samt hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet tilbyder WI-FI på fællesområderne – 30 minutter gratis pr. dag. Yderligere WI-FI kan tilkøbes og koster ca. 25 EURO pr. uge.
Det er muligt at parkere ved hotellet (mod gebyr).

Vær opmærksom på, at der skal betales en turist skat direkte til hotellet ved ankomst. Dette er ca. 1 euro pr. dag pr. pers. og der skal betales for max. 7 dage.
Læs mere
Strand
450 m
Centrum
300 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Halvpension
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 209
Etager: 9
Supermarked: 300 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 73 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 3
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Oasis Park Splash
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.