Hotel Delamar - Kun for voksne
Hotel i livligt kvarter for personer over 18 år

Information om Hotel Delamar

Hotel med dejlig loungestemning og alle muligheder for en dejlig ferie

Dejligt hotel for voksne, som er beliggende i et af Lloret de Mars populære områder. Hotellet har en fantastisk atmosfære, med fokus på det moderne design,hvilket man straks føler når man træder ind i hotellets reception. Nyd en skøn voksenferie på dette hotel.

Hotellet
Hotel Delamar er et moderne og nyrenoveret voksen hotel (fra 18 år) med et unikt udtryk, som egner sig rigtig godt til par. Hotellet er beliggende i Lloret de Mar’s livlige kvarter, som byder på restauranter, tapas barer og natteliv. Hotellet ligger desuden kun få minutters gang fra den brede, lange sandstrand. Et af vores favorit hotellet i  Lloret del Mar området.

Faciliteter
Hotel Delamar har sin helt egen stil, hvor der er fokus på design, interiør, møbler og lounge stemning. Der er et fint udendørs pool-område med opvarmet pool samt tagterrasse, som ligeledes har pool med bar samt solstole, og en flot udsigt over Lloret de Mar. Der tilbydes håndklæde-service ved pool-området mod depositum, og håndklæder må desuden medbringes til stranden. Hotellet har ydermere et flot fitness-rum, hvor der ugentligt tilbydes forskellige former for yoga og pilates.

Der er gratis WI-FI på alle hotellets offentlige områder. Der udleveres dagligt et pool/strand håndklæde i receptionen mod depositum. Hotellet tilbyder cykeludlejning.

Om aftenen kan du nyde vellavede drinks i baren, hvor en lokal DJ sætter stemningen, hvorefter du kan smage middelhavs inspirerede retter fra restauranten.

Værelser
På Hotel Delamar bor du i flotte og moderne dobbeltværelser til 2 personer. Værelserne har balkon eller terrasse, og er udstyret med køleskab, te/kaffe faciliteter, stort fladskærms tv, safeboks, gratis WI-FI, hårtørrer samt A/C. Der er lydisoleret vinduer på hotellet for at sikre et godt ophold og en god nats søvn.

Pension
Dit ophold på Hotel Delamar er enten inklusiv morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad). Drikkevarer kan købes i restauranten
 
Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.
Læs mere
Strand
100 m
Centrum
100 m
Pool
Ja
Morgenmad
Wifi
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 217
Etager: 6
Supermarked: 600 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 90 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Hotel Delamar - Kun for voksne
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.