Hotel Rosamar Garden Resort
Hotel med en af Costa Brava’s bedste aquaparker

Information om Hotel Rosamar Garden Resort

Nyd det gode vejr og hinanden på et yderst børnevenligt hotel

Dette hotel er det perfekte valg til børnefamilierne med faciliteter målrettet alle aldre. Her skal du ikke tænke på andet at nyde ferien med dem som betyder mest. Her er mulighed for timevis af sjov i aquaparkens vandrutsjebaner og små kanoer, samt forkælese for de voksne i hotellets wellness.

Rosamar Garden Resort er et børnevenligt hotel med en af Costa Brava's bedste Aquaparker. Hotellet tilbyder både halvpension samt mulighd for at tilkøbe All Inclusive. Hotellet har gode faciliteter og underholdning for de små, og er dermed det optimale valg for børnefamilier, der ønsker en ferie med styr på underholdning og måltider. Hotellet er beliggende i en af Spaniens mest populære feriebyer, Lloret de Mar, med blot 200 meter til stranden samt ca. 75 km til Kataloniens hovedstad, Barcelona.

Rosamar består af forskellige bygninger, som omkranser 4 lækre pool-områder, hvoraf det ene er den skønne Aquapark med vandrutsjebaner. Dertil hører en lazy river med små kanoer for de mindste gæster. Hotellet tilbyder håndklæde-service ved pool-området mod depositum, og håndklæderne må ligeledes medbringes til stranden. Idendørs findes hotellets wellness-center med indendørs pool, hvor der tilbydes wellness-behandlinger mod gebyr. Ydermere byder hotellet på faciliteter så som minigolf, volleyball, fodbold, bordtennis og meget mere. Visse aktiviteter er mod gebyr.

Hotellets buffet-restaurant serverer måltider og drikkelse, og snackbaren ved poolen tilbyder både drikkelse, is og snacks i løbet af dagen.
Dit ophold på Rosamar Garden er med halvpension der består af morgenmad samt aftensmad. Der indgår ikke drikkevarer til aftensmåltiderne, dette kan købes i restaurantern. Du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive om du ønsker at have styr på udgifterne til mad og drikkelse. All Inclusive består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks formiddag samteftermiddag. Nøjagtigt program og tider udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Rosamar kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse til max. 2 voksne & 2 børn. Har dobbeltseng samt sovesofa.
2-værelses lejlighed til max. 4 voksne & 1 barn. Har seperat soveværelse med dobbeltseng/ 2 enkeltseng, opholdsrum med 2 sovesofaer samt teniche med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr.  

Alle værelser og lejligheder er med balkon eller terrasse og indrettet i en lidt gameldags stil. De er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, og hårtørrer samt safeboks mod gebyr. Dobbeltværelserne sælges også som enkeltværelser til 1 person.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på hele hotellet. I oktober måned har Aquaparken åben i begrænsede tidsrum: et par timer om morgen og igen et par timer om eftermiddagen. Hvis vejret er dårligt er Aquaparken lukket.
Ved transfer holder bussen nedenfor bakken, som hotellet ligger på. Det må derfor påregnes, at du skal bære din bagage op ad bakken.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Læs mere
Strand
0 m
Centrum
300 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Halvpension
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 350
Etager: 7
Supermarked: 0 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 92 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 4
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Hotel Rosamar Garden Resort
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.

Chat med verdn
Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål Chat
Vi er ingen på chatten!
Du kan fange os på:

info@verdn.dk