Aqua Hotel Promenade
Lækkert hotel direkte på strandpromenaden

Information om Aqua Hotel Promenade

Her får du et lækkert hotel der er beliggende direkte på strand promenaden i Pineda del Mar

Aqua Hotel Promenade er beliggende direkte på strandpromenaden i det populære Pineda Del Mar. Her får du et lækkert moderne og nyrenoveret hotel til både par og familier. Du bor i lækre rummelige værelser og har halvpension inkluderet i dit ophold og Aqua hotelkæden er kendt for deres høje standard på mad og drikkelse. Du har den populære strand promenade lige uden for døren med masser af shopping og restauranter.

Hotellet
Aqua Hotel Promenade er et dejlig familie og par venligt hotel der er centralt beliggende direkte på strand promenaden i det hyggelige Pineda del Mar. Htoellet er indrettet i moderne og lyse farver der indbyder til afslapning. Her er du kun et stenkast fra den fine sandstrand og du bor på et hotel fyldt med gode faciliteter for både voksne og børn. Hotellets restaurant byder på lækre retter og du har mulighed for at tilkøbe halvpension i dit ophold om du ønsker dette. Sætter du pris på at bo centralt, i dejlige rammer samt både have adgang til pool og strand så skal du vælge dette dejlige hotel. Aqua Hotel Promenade er et nyt hotel for sommer 2020 og er del af den populære og velkendte hotelkæde Aqua Hotels der har hoteller langt hele Costa Brava kysten.

Facilieteter
På Aqua Hotel Promenade har du en swimming pool for voksne samt en børne pool som er beliggende midt i hotellet omgivet af solstole samt parasoller. Der er en hoved restaurant som serverer et varieret udvalg af buffet retter samt der er bar/kaffe bar, hvor du kan købe drikkevarer samt diverse snacks til nydelse ved poolen samt på de offentlige områder. I lounge området er der billard samt bordtennis som kan benyttes mod en mindre afgift. Der er børne klub med lege faciliteter hvor der dagligt er aktiviteter for de små, dette foregår på engelsk. Dertil så sørger hotellets animations team for at aktivere de voksne dagligt, i højsæsonen laves der aktiviteter på stranden overfor hotellet. Hotellet tilbyder mulighed for massage samt diverse behandlinger mod betaling. Ønsker du at holde formen ved lige på din ferie kan du gøre dette i hotellets fitness center.

Værelser
På Aqua Hotel Promenade kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Standard værelse på ca. 23 m2 til max. 3 personer. Der er enten en dobbeltseng på 1.40 m eller to enkeltsenge a 0,90m, mulighed for  ekstraseng til 3 person. Alle værelser er indrettet i lyse og moderne farver med mulighed for minibar mod betaling, A/C, tv samt telefon. Der er mulighed for leje af sikkerhedsboks. Alle værelser har møbeleret balkon med variende udsigt. Der er badeværelse med badebar/bruser samt hårtørrer.   

Premium værelse på ca. 23 m2 til max. 4 personer. Der er enten 2 x dobbeltseng på 1.40 m eller 4 enkeltsenge a 0,90m. Alle værelser er indrettet i lyse og moderne farver med mulighed for minibar mod betaling, A/C, tv samt telefon. Der er mulighed for leje af sikkerhedsboks. Alle værelser har møbeleret balkon med variende udsigt. Der er badeværelse med badebar/bruser, gratis toilet artikler samt hårtørrer. Alle premium værelser har gratis pool/strand håndklæder samt garanteret havudsigt.

Familie værelse på ca. 38 m2 til max. 4 personer. Alle familie værelser består af to separate soveværelser med enten 1 dobbeltseng på 1.40 m eller to enkeltsenge a 0,90m. Alle værelser er indrettet i lyse og moderne farver med mulighed for minibar mod betaling, A/C, tv samt telefon. Der er mulighed for leje af sikkerhedsboks. Alle værelser har møbeleret balkon med variende udsigt. Der er badeværelse med badebar/bruser, gratis toilet artikler samt hårtørrer. Alle familie værelser har gratis pool/strand håndklæder.

Junior Suite på ca. 30 m2 til max. 3 personer. Der er en dobbeltseng på 1.40 m samt en sove sofa til 1 person, 3 person sover i opredning på sovesofa. Alle værelser er indrettet i lyse og moderne farver med mulighed for minibar mod betaling, A/C, tv samt telefon. Der er mulighed for leje af sikkerhedsboks. Alle værelser har møbeleret balkon med variende udsigt. Der er badeværelse med badebar/bruser, toilet artikler samt hårtørrer. Der er gratis pool/ strand håndklæder samt to gratis flasker vand i minibar ved ankomst.

Enkelt værelse på ca. 23 m2 til max. 1 personer. Der er enten en dobbeltseng på 1.40 m eller 1 enkeltsenge a 0,90m. Alle værelser er indrettet i lyse og moderne farver med mulighed for minibar mod betaling, A/C, tv samt telefon. Der er mulighed for leje af sikkerhedsboks. Alle værelser har møbeleret balkon med variende udsigt. Der er badeværelse med badebar/bruser samt hårtørrer.

Pension
Dit ophold på Aqua Hotel Promenade er inklusiv morgenmad. Dertil er der mulighed for at tilkøbe halvpension som består af morgenmad & frokost/ eller aftensmad.

Halvpension koster 150 kr pr dag for voksen samt 100 kr pr dag for børn ( 2-11 år ).

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.
Læs mere
Centrum
300 m
Strand
100 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 172
Etager: 7
Supermarked: m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Aqua Hotel Promenade
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.