Santa Susanna Resort
Populært All Inclusive hotel til den prisbevidste familie

Information om Santa Susanna Resort

Få en dejlig familieferie med underholdning til alle aldre

Hav det sjovt med børnene i det helt nye splash-område, og nyd solen og hinanden ved hotellets dejlige pools. Både strand og by er inden for rækkevidde med hotellets gratis shuttlebusser.

Santa Susanna Resort er et prisvenligt og populært All Inclusive hotel, som egner sig rigtig godt til familier der ønsker en billig ferie. Hotellet er beliggende i Santa Susanna, kun 900 meter fra byen og 1200 meter fra stranden, som er mulig at opnå via gratis shuttlebus. Lige ved siden af hotellet ligger desuden det store Carrefour shopping center samt et tøj outlett.

På hotellet finder du et større pool-område med både jacuzzi, solstole og parasoller. Pool-området har desuden en helt ny separat Splash børnepool med små vandrutsjebaner. Hotellet tilbyder desværre ikke hånklæde-service ved pool-området, hvorfor vi anbefaler, at I medbringer egne håndklæder Bag hotellet findes fodboldbane samt legeplads, og hotellet byder på aftenunderholdning flere gange ugentligt.

Du kan slappe af ved pool-baren, som serverer drinks og lette snacks, eller i hotellets buffet-restaurant, hvor du spiser dine måltider. Dit ophold på Santa Susanna er med All Inclusive, som inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer, snacks og is. Nøjagtig program for All Inclusive udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Santa Susanna Resort bor du på mindre dobbeltværelser til max. 4 personer (inkl. babyer u. 2 år) er der 4 enkelt senge i værelserne. Værelserne er med balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med vifte (mod gebyr), satellit TV samt telefon. Minikøleskab, safeboks samt WI-FI er mod gebyr.
Enkeltværelser til 1 person kan bookes (ved forespørgsel).

I øvrigt: Der er gratis parkering ved hotellet. Shuttlebus kører hver 30. minut mellem kl. 9-22 – til både stranden og tog stationen i Santa Susanna. Hotellet har internet-hjørne, gamerum og WI-FI mod gebyr.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Læs mere
Centrum
900 m
Strand
1.5 km
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 430
Etager: 5
Supermarked: 900 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Nej
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 76 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Nej
Det mener vores gæster
om Santa Susanna Resort
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.