Fuengirola Beach
Lækkert haveområde med stor pool

Information om Fuengirola Beach

Et dejligt familie venligt hotel beliggende centralt i Fuengirol, tæt på både restauranter, shopping og det pulserende byliv.

Her får du et centralt beliggende hotel, kun 700 meter fra stranden og med et dejligt stort pool område samt en have på ikke mindre end 7.000m2. Du bor i dejlige, rummelige lejligheder samt hotellet har restaurant og bar. Der er daglige aktiviteter på hotellet for både store og små samt en fin multi-court bane hvor du både kan spille fodbold, tennis og basketball.

Hotellet
Her får du et dejligt hotel der er beliggende kun 400 meter fra stranden. Hotellet har et 7.000 m2 stort have område med stor swimming pool samt børne pool, restaurant og to barer. Der er daglige børne aktiviteter og hotellet har også en stor multi sports bane. Her bor du i fine, rummelige lejligheder hvor du har mulighed for at selv lave mad.

Faciliteter
På Fuengirola Beach har du et stort dejligt pool område med en stor swimming pool samt en børne pool, gratis solstole og parasoller samt pool bar. Der er miniklub for de mindste med daglige aktiviteter både ude og inde. Der er multi sports bane hvor du kan bla. kan spille fodbold, tennis, volley ball mm samt der er legeplads til de mindste. Hotellet har restaurant samt to barer. Der er 12 timers gratis Wi-Fi pr dag. Hotellet har hele 7.000 m2 haveområde hvor du kan nyde din ferie. Hotellet har 24 timers reception som gerne er behjælpelig med både udflugter, veksling af valuta samt tips til lokal området.   

Værelser
På Fuengirola Beach kan du vælge mellem følgende lejlighedstyper.

2-værelses lejlighed på ca. 45 m2.
Alle lejligheder har separat soveværelse med to enkelt senge samt et opholdsværelse med 2 sovesofaer, tekøkken med køkken artikler, el-kedel, microbølgeovn samt kogeplader, tv, telefon, sikkerhedsboks (mod gebyr) og AC. Der er badeværelse med bruser/badekar & hårtørrer. Der er møbeleret balkon.
3-værelses lejlighed på ca. 65 m2.
Alle lejligheder har 2 separat soveværelser med to enkelt senge samt et opholdsværelse med 2 sovesofaer, tekøkken med køkken artikler, el-kedel, microbølgeovn samt kogeplader, tv, telefon, sikkerhedsboks (mod gebyr) og AC. Der er badeværelse med bruser/badekar & hårtørrer. Der er møbeleret balkon.

Pension
Dit ophold på Fuengirola Beach er uden måltider.
Læs mere
Centrum
1 km
Strand
300 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 156
Etager: 5
Supermarked: 300 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 20 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Fuengirola Beach
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.