Ferrera Beach m/ All Inclusive
Dejligt lejlighedshotel tæt på strand og by

Information om Ferrera Beach

Det dejlige lejlighedshotel Ferrera Beach har en unik beliggenhed tæt ved stranden og den smukke Cala Ferrera bugt og i gåafstand til centrum af Cala d’Or

Hotellet er meget familievenligt og har to indbydende pool-områder med parasoller og liggestole. Ved den største pool findes endvidere et mindre børnebassin samt overdækket poolbar, hvor de inkluderede drikkevarer kan nydes. Måltiderne indtages i hotellets restaurant.

Familievenligt lejlighedshotel tæt på strand og by

Om hotellet
Ferrera Beach er et populært lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser i udkanten af den hyggelige by Cala d`Or. Her bor man tæt på stranden og den smukke Cala Ferrera bugt som indbyder til en dukkert i det krystalklare hav. Hotellet er særdeles familievenligt og her hersker en afslappet og rar atmosphere. Ferrera Beach byder på fine faciliteter som to swimmingpools, mindre børnebassin, liggestole, parasoller samt en overdækket poolbar, hvor de inkluderede drikkevarer kan nydes. Der er flere aktivitetsmuligheder såsom bordtennis, dart og udendørs billard ligesom der flere gange om ugen er underholdning for både voksne og børn. Ferrera Beach består af fire lejlighedsblokke beliggende på en stejl skråning og derfor er der store niveauforskelle og trapper, hvilket gør det mindre egnet for gangbesværede gæster.

Beliggenhed og hotelfaciliteter

Ferrera Beach ligger tæt ved de dejlige sandstrande i bugterne Cala Ferrera og Cala Serena.
Her er der mulighed for at nyde en dukkert ligesom de imponerende klippefremspring med fordel kan udforskes med snorkel. Hotellet ligger i rolige omgivelser i udkanten af Cala d`Or med kort afstand til et pænt udvalg af restauranter, små butikker og forlystelser som minigolf og børnetivoli.Cala d`Or er kendt for sin hyggelige bymidte med et stort udvalg af restauranter og cafeer. Byen har ligeledes en imponerende marina med flere restauranter.
Ferrera Beach har reception med et mindre loungeområde og computere med internetadgang (mod gebyr), to solterrasser med swimmingpool, liggestole og parasoller samt et mindre børnebassin. Endvidere poolbar og restaurant, som fungerer såvel ude som inde. Gratis Wi-Fi ved poolbaren og i receptionsområdet. Ønskes Wi-Fi i lejlighederne kan dette tilkøbes for 15 euro pr. uge. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Spanien er af varierende dækning, og udfald kan forekomme.

Alle gæster får ét gratis poolhåndklæde, som skiftes én gang om ugen ved henvendelse i poolbaren. Ønskes poolhåndklædet skiftet oftere, afregnes 2 euro pr. håndklæde. Gratis udlån af cykler til voksne på halvdagsbasis mod et depositum på 20 euro. Ønskes cykelhjelm, kan den lejes i cykeludlejningen.

Lejligheder
Man bor i lyse, velindrettede toværelses lejligheder indeholdende stue/ opholdsrum med køkkenniche, separat soveværelse og bad/toilet. Alle lejligheder er udstyret med køleskab, brødrister, elkedel, kaffemaskine, mikroovn, gratis aircondition, gratis sikkerhedsboks, TV og balkon eller terrasse.
Udvalget af køkkenudstyr er begrænset, med der kan lånes gryder/pander i receptionen.

Valg af specifik lejlighed
Som noget helt unikt kan du forudbestille en bestemt lejlighed på Ferrera Beach. Ønsker du at bo højt oppe eller er I flere som rejser sammen, kan du forudbestille lejligheder, så I kommer til at bo så tæt på hinanden som muligt. Forudbestilling af en bestemt lejlighed koster kr. 400,- pr. uge pr. lejlighed.

Tilkøb af værelse med sen check-ud
På Ferrera Beach er check-ud kl. 11:00 på hjemrejsedagen, men du har dog muligheden for, at tilkøbe et værelse til sen check-ud på din hjemrejsedag. Ønsker du at tilkøbe et værelse til afrejsetidspunktet, kan dette tilkøbes for kr. 400,- Ved rejser i 2 uger ring vedr. sen-check-ud.

Pension
Opholdet er med All Inclusive, dvs. morgen-, middags og aftensmad, frie lokale drikkevarer samt let eftermiddagssnack eksempelvis bestående af frugt, nødder eller kage. På ankomstdagen serveres en kold anretning.

Morgenmad: kl. 7.30 – 10.00
Frokostbuffet: kl.12.00-14.00
Aftenbuffet: kl. 18.30-20.30
Drikkevarer: kl. 10.00 - 22.00
Snacks: kl. 15.00 - 16.00

Maden på hotellet er af god kvalitet, der er dog et lidt mindre udvalg af retter, da hotellet ikke er så stort. All Inclusive består typisk af en suppe, brød, et udvalg af salat samt 2-3 lune retter med tilbehør og grøntsager samt frugtanretning, lidt sødt og is. Drikkevarer omfatter kaffe, te samt lokale mærker af øl, vin, sodavand og spiritus. Derudover er der slush ice i poolbaren dagligt fra kl. 12.

Måltider nydes i den hyggelige gårdhave ”Secret Garden”, som ligger i hotellets nederste plan, cirka 2-3 etager under poolområdet. Der er kun adgang via trapper. Snacks serveres fra ”Al Aqua” restauranten, som ligeledes ligger i hotellets nederste område. I lavsæsonen kan det forekomme, at kun én af restauranterne er åben, og herfra serveres alle måltider.

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er Århus Charter uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at Århus Charters klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
1 km
Strand
150 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 72
Etager: 5
Supermarked: 200 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Ja
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 59 km
Elevator: Nej
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 2
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Ferrera Beach m/ All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.