Concord m/ morgenmad
Bo et stenkast fra fin sandstrand

Information om Concord

Hotellet er nydeligt og smagfuldt indrettet og et ideelt valg, hvis du ønsker at bo komfortabelt og i rolige omgivelser

På hotellet hersker der en afslappet atmosfære og den lille solterrasse byder på swimmingpool, børnepool, liggestole og parasoller.

Om hotellet
Concord er et hyggeligt hotel med perfekt beliggenhed blot et stenkast fra fin sandstrand. Hotellet er nydeligt og smagfuldt indrettet og et ideelt valg, hvis du ønsker at bo komfortabelt og i rolige omgivelser.  På hotellet hersker der en afslappet atmosfære og den lille solterrasse byder på swimmingpool, liggestole og parasoller. Hotellet er af ældre dato, men er inden for de senere år blevet renoveret, så det nu fremstår nyt og mere moderne. I hotellets restaurant indtages den inkluderede morgenmad fra en pæn buffet, og her kan den smukke udsigt til havet samtidig nydes. Der er flere gange om ugen underholdning både i løbet af dagen, og ofte er der musik i hotellet hyggelige bar om aftenen. Sælges kun til personer over 18 år.

Beliggenhed og hotelfaciliteter

Concord ligger ved havet i feriebyen Son Bauló i den sydlige del af Ca’n Picafort. Her findes et fint udvalg af restauranter, barer og små butikker i kort gåafstand fra hotellet. På hotellet findes der swimmingpool, liggestole, parasoller, hyggelig bar og et fitnessområde med træningsmaskiner. Der er gratis trådløst internet på udvalgte områder. Vi gør opmærksom på, at internettet i Spanien har varierende dækning, og udfald kan forekomme. Som gæst på Concord har man den fordel, at man også frit kan benytte de mange gode faciliteter på søsterhotellet Ferrer Janeiro, beliggende kun 100 meter væk. Her findes et skønt swimmingpoolområde, separat børnepool samt en opvarmet semi-olympic swimmingpool. Endvidere gode fitnessfaciliteter og flot spa-område med mulighed for wellnessbehandlinger (mod gebyr).

Værelsestyper
Man kan vælge at bo i enten standardværelse eller superiorværelse. Standardværelserne er indrettet med ældre møblement, mens superiorværelserne har en mere moderne indretning. Alle værelser har bad/toilet, TV, telefon, hårtørrer, sikkerhedsboks, aircondition, køleskab og balkon. Mod tillæg er det muligt at få værelse med havudsigt, hvilket vi anbefaler, da havudsigten er helt fantastisk.

Pension
Opholdet er med morgenmad. Mulighed for tilkøb af halvpension.
Halvpension kr. 600,- pr. person pr. uge.

Check-ud fra hotellet

Check-ud skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet, da dette sommetider kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøskat

De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
100 m
Strand
50 m
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 142
Etager: 4
Supermarked: 30 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Mulighed for havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Ja
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng (evt. mod gebyr): Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 70 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Concord m/ morgenmad
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Arabiske Emirater
Cypern
Frankrig
Grækenland
Indonesien
Irland
De Kanariske Øer
Italien
Japan
Jordan
Maldiverne
Mauritius
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Vietnam
Tyrkiet
Tyskland
USA
Ungarn
Østrig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.

Chat med verdn
Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål Chat
Vi er ingen på chatten!
Du kan fange os på:

info@verdn.dk