Dunamar
Vidunderligt lejlighedshotel

Information om Dunamar

Her bor vores gæster stort set med fødderne i vandkantenbeliggende, direkte på den flotte hvide sandstrand i den sydlige del af Alcudiabugten

Hotellet tilbyder derfor den perfekte kombination mellem strand og by. Dunamar er en skøn oase med enestående solterrasse med palmer, blomster, swimmingpool og separat børnepool.

Flotte lejligheder med fantastisk beliggenhed direkte på stranden

Om hotellet
Dunamar er et vidunderligt lejlighedshotel beliggende direkte på den flotte hvide sandstrand i den sydlige del af Alcudiabugten. Vores gæster bor stort set med fødderne i vandkanten, og er samtidig helt tæt på det hyggelige Ca'n Picafort centrum. Hotellet tilbyder derfor den perfekte kombination mellem strand og by. Dunamar er en skøn oase med dejlig solterrasse med palmer, blomster og swimmingpool og separat børnepool. Dunamar er et familievenligt sted med en afslappende og venlig atmosfære samt fine faciliteter. Hotellet har to elevatorer i komplekset med adgang til lejlighederne på de øvre etager. Vi gør opmærksom på at disse elevatorer ikke har plads nok til at rumme evt. barnevogne. Der er swimmingpool for både voksne og børn, restaurant, bar samt to terrasser med udskænkning. Fra den ene terrasse, hvor der også er liggestole, er der en smuk udsigt ud over havet. Der er desuden en mindre legeplads. Flere aftener om ugen er der musik eller anden underholdning.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Dunamar er beliggende i den hyggelige ferieby Ca'n Picafort øst for Alcudia. Hotellet har en perfekt beliggenhed, direkte på stranden og tæt på byens mange forlystelser. Dunamar tilbyder fine feriefaciliteter, såsom dejlig solterrasse med lækker swimmingpool og udsigt til den hvide sandstrand lige uden for døren. Pool/snackbar som serverer kølige drikkevarer i løbet af dagen, lys og venlig restaurant med fantastisk udsigt. Håndklædeservice (mod gebyr) og trådløst internet på udvalgte område. Vi gør opmærksom på, at internettet i Spanien har varierende dækning, og at udfald kan forekomme.  

Værelsestyper
Meget flotte toværelses lejligheder der består af stue/opholdsrum med køkkenniche, samt separat soveværelse. Alle har bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, aircondition, samt balkon eller terrasse og er endvidere forskelligartede mht. størrelse og beliggenhed. Mod tillæg er det muligt at få enten direkte havudsigt eller skrå havudsigt.

Pension
Opholdet er uden pension – men det er muligt at supplere med halvpension.
Pris pr. person pr. uge kr. 1300,- Børn under 12 år kr. 650,- pr. barn pr. uge.

Check-ud fra hotellet:
Dette er kl. senest kl. 12.00 på afrejsedagen. På Dunamar er det ikke muligt at tilkøbe lejligheden i længere tid på afrejsedagen,

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
100 m
Strand
0 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 60
Etager: 3
Supermarked: 150 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Ja
Legeplads: Nej
Havudsigt: Ja
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 66 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Dunamar
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.