Maracaibo
Lejlighedshotel med ideel placering

Information om Maracaibo

Her er kun ganske kort gåafstand til både skøn sandstrand og by med et stort udvalg af restauranter, barer og butikker

På hotellet findes en dejlig solterrasse med en skøn swimmingpool, en separat børnepool, liggestole, parasoller og pool-/snackbar, hvorfra der serveres kølige drinks.

Populært lejlighedshotel

Om hotellet
Maracaibo er et populært lejlighedshotel, der har en ideel placering med kun ganske kort gåafstand til både skøn sandstrand og by med et stort udvalg af restauranter, barer og butikker. På hotellet findes en dejlig solterrasse med en skøn swimmingpool liggestole, parasoller og pool-/snackbar, hvorfra der serveres kølige drinks. Her findes endvidere en morgenmads restaurant. Den fantastisk børnevenlige sandstrand ligger blot 150 meter fra hotellet. Hotellet råder over en reception og et lobbyområde med et pænt møblement. Stedet er kendt af mange danskere, som gennem årene har besøgt hotellet, og det har dermed et utal af stamgæster, som netop vælger Maracaibo på grund af den hyggelige og afslappende stemning.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Hotellet ligger super centralt i den herlige ferieby Ca’n Picafort med stranden og byen tæt på. Ca’n Picafort har et hav af forlystelser og alle tænkelige aktiviteter. Maracaibo byder på fine, faciliteter, såsom en skøn solterrasse med en indbydende swimmingpool og pool-/snackbar. Trådløst internet på udvalgte områder (mod gebyr). Vi gør opmærksom på, at internettet i Spanien har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Håndklædeservice - poolhåndklæder - mod gebyr. Mulighed for at leje cykler på hotellet. Grundet den centrale beliggenhed kan der forekomme støj fra omgivelserne.

Værelsestyper
Pæne, lyse og indbydende et-og toværelses lejligheder bestående af stue/opholdsrum med køkkenniche, bad/toilet, telefon, elkedel, TV, sikkerhedsboks (mod gebyr), aircondition og balkon. Etværelses lejligheder med to separate sovesofaer. Toværelses lejligheder med dobbeltseng og separat soveværelse. Mod tillæg er det muligt at få udsigt til swimmingpoolen. Babyseng mod gebyr 4€ pr. dag afregnes direkte til hotellet.

Pension
Ophold i lejligheder er uden pension men der kan tilkøbes morgenmad. Pris pr. person pr. uge kr. 400,- Børn under 12 år kr. 200,- pr uge.

Check-ud fra hotellet:
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
100 m
Strand
150 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 55
Etager: 3
Supermarked: 50 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Ja
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 64 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Nej
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools: 1
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Maracaibo
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.