Mar Brava
Mindre byhus, der tilhører Hotel Maracaibo

Information om Mar Brava

Mar Brava-bygningen findes kun 50 meter fra Maracaibo, hvor alle faciliteter naturligvis kan benyttes

Mar Brava har en ideel placering med kun ganske kort gåafstand til både skøn sandstrand og et stort udvalg af restauranter, barer og butikker.

Hyggelige bylejligheder

Om hotellet
Mar Brava er et mindre byhus, der tilhører Hotel Maracaibo. Mar Brava-bygningen findes kun 50 meter fra Maracaibo, hvor alle faciliteter  naturligvis kan benyttes. Mar Brava har en ideel placering med kun ganske kort gåafstand til både skøn sandstrand og et stort udvalg af restauranter, barer og butikker. På Maracaibo findes receptionen, en dejlig solterrasse med en skøn swimmingpool, liggestole, parasoller og en pool- og snackbar, hvorfra der serveres kølige drinks. Her findes endvidere en hyggelig morgenmadsrestaurant.

Beliggenhed og hotelfaciliteter
Mar Brava ligger centralt i den herlige ferieby Ca’n Picafort med strand og by som nærmeste nabo. Ca’n Picafort har et stor udvalg af forlystelser og alle tænkelige aktiviteter. På Maracaibo findes gode faciliteter, såsom en skøn solterrasse med en indbydende swimmingpool,  pool- og snackbar og morgenmadsrestaurant. Wi-Fi på værelserne mod gebyr. Vi gør opmærksom på, at internettet i Spanien har varierende dækning, og at udfald kan forekomme. Håndklædeservice - poolhåndklæder (mod gebyr). Mulighed for at leje cykler på Maracaibo.

Værelsestyper
Pæne og rummelige toværelses lejligheder med spansk møblement, bestående af stue og opholdsrum med køkkenniche, bad/toilet, telefon,  TV, sikkerhedsboks (mod gebyr), aircondition og balkon.

Pension
Opholdet på Mar Brava er uden pension. Der kan tilkøbes morgenmad som indtages på Maracaibo. Pris pr. person pr. uge kr. 400,- Børn under 14 år kr. 200,- pr. person pr. uge.

Check-ud fra hotellet
Check-ud skal som regel ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet, da dette sommetider kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Mod tillæg

Babyseng

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
100 m
Strand
150 m
Pool
Nej
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 9
Etager: 3
Supermarked: 50 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Nej
Køleskab: Ja
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Ja
Underholdning: Nej
Wellness: Nej
Fitnessrum: Nej
Afstand til lufthavnen: 64 km
Elevator: Ja
Reception: Nej
Restaurant: Nej
Bar: Nej
Pool: Nej
Antal pools: 0
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Ja
Gratis solsenge: Nej
Parasoller: Nej
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Mar Brava
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.