Markus Park m/All Inclusive
Centralt beliggende hotel

Information om Markus Park

Hotellet byder på en familiær stemning og har været rammen om mange danskeres ferie på Mallorca siden hotellet åbnede i 1970

På hotellet hersker der en god stemning og hotellets terrasseområde med swimmingpool, børnepool, liggestole, parasoller og poolbar er det naturlige samlingssted for gæsterne.

Om hotellet
Markus Park er et centralt beliggende hotel i det hyggelige Ca’n Picafort. Hotellet byder på en familiær stemning og har været rammen om mange danskeres ferie på Mallorca siden hotellet åbnede i 1970, og mange er vendt tilbage. På hotellet hersker der en god stemning og hotellets terrasseområde med swimmingpool, børnepool, liggestole, parasoller og poolbar er det naturlige samlingssted for gæsterne.

Beliggenhed og faciliteter
Hotellet ligger centralt placeret i feriebyen Ca’n Picafort med den flotte lange sandstrand og charmerende strandpromenade med et stort udvalg af restauranter, barer, butikker og forlystelser. Markus Park byder på fine faciliteter så som dejlig swimmingpool, børnepool, bar, indendørs pool, jacuzzi, sauna og mindre motionsrum. På hotellet findes desuden kælder til opbevaring af cykler. Trådløst internet på udvalgte områder (mod gebyr). Vi gør opmærksom på, at internettet på Mallorca har varierende dækning og at udfald kan forekomme. Grundet den centrale beliggenhed kan der forekomme trafikstøj.

Værelser
Man bor i dobbeltværelser af ældre dato alle med bad/toilet, TV, telefon, hårtørrer, aircondition og balkon. Mulighed for leje af køleskab. Mod tillæg er det muligt at få værelse med havudsigt. Værelser uden havudsigt kan vende mod trafikeret vej, hvorfor der forekommer trafikstøj.

Pension
Opholdet er med All Inclusive – dvs. morgen-, middags-, og aftensmad samt frie drikkevarer i løbet af dagen. Man må forvente et lidt mindre udvalg af All Inclusive på trestjernede hoteller i Spanien.
All Inclusive
Kl. 08.00-10.00 Morgenbuffet
Kl. 13.00-15.00 Frokostbuffet
Kl. 19.00-21.30 Aftenbuffet
Kl. 11.00 – 17.00 Snacks
Alle drikkevarer er lokale og kan indtages i tidsrummet kl. 10.00 – 24.00.

Check-ud fra hotellet
Check-ud skal som regel ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet, da dette sommetider kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
700 m
Strand
800 m
Pool
Ja
Børnepool
Ja
All inclusive
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 72
Etager: 8
Supermarked: 200 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Nej
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 60 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Ja
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om Markus Park m/All Inclusive
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.