The Sea Hotel m/halvpension
Perfekt beliggende moderne hotel

Information om The Sea Hotel

Hotellet er nyrenoveret i 2016 og med inspiration fra Middelhavets farver, er hotellet indrettet lækkert og lyst

Der er flere indbydende terrasser på hotellet, hvor der er mulighed for at slappe af og nyde solen; bl.a. flot solterrasse med havudsigt samt poolbar. 

Om hotellet
The Sea Hotel er et moderne hotel perfekt beliggende lige ud til den flotte sandstrand i Ca´n Picafort. Hotellet er nyrenoveret i 2016 og med inspiration fra Middelhavets farver, er hotellet smagfuldt indrettet i lækkert og lyst design med moderne møblement. Der er flere indbydende terrasser på hotellet, hvor der er mulighed for at slappe af og nyde solen; skønt terrasseområde med swimmingpool, flot solterrasse med havudsigt samt poolbar. I hotellets flotte og varierede buffetrestaurant, som er beliggende med udsigt til havet, nydes den inkluderede halvpension. Sælges kun til personer over 18 år.

Beliggenhed og hotelfaciliteter

Lige ud til stranden og den hyggelige strandpromenade i Ca´n Picafort ligger The Sea Hotel. Med direkte adgang til stranden og eget mindre strandafsnit med liggestole og parasoller, kan solen og det skønne hav nydes. Hotellet byder på et fint udvalg af faciliteter som swimmingpool, solterrasse, poolbar, buffetrestaurant og mindre wellness- og fitnessområde, bl.a. tilbydes der ligeledes massage (mod gebyr). Cocktailbaren, som har åbent fra 10.00 - 24.00, ligger lige ud til stranden og her kan man nyde en drink, mens man beundrer solnedgangen. Der er gratis trådløst internet på hele hotellet. Vi gør opmærksom på, at internettet i Spanien har varierende dækning, og at udfald kan forekomme.

Værelsestyper
Flotte og smagfuldt indrettede dobbeltværelser med bad/toilet, hårtørrer, minibar (mod gebyr) aircondition, TV, Wi-FI og balkon med skrå havudsigt.

Pension
Opholdet er inklusiv halvpension. Der er mulighed for at tilkøbe All Incluisve.
All inclusive kr. 1800,- pr. person pr. uge.

Check-ud fra hotellet
Check-ud skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet på afrejsedagen, da dette nogle gange kan lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.  

Miljøskat
De lokale myndigheder i Spanien har indført en miljøskat, ECOTAX, på alle hotelovernatninger på De Baleariske Øer fra og med d. 1. juli 2016. Afgiften er VERDN uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris. pr. nat pr. person over 16 år varierer fra €2,00 - €4,00 plus 10% moms, som betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at VERDNs klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse.
Læs mere
Centrum
100 m
Strand
0 m
Pool
Ja
Børnepool
Nej
Se alle fakta om hotellet
Antal værelser: 144
Etager: 5
Supermarked: 200 m
Mini Marked: Nej
Børneaktiviteter: Nej
Legeplads: Nej
Havudsigt: Nej
Aircondition (evt. mod gebyr): Ja
Safetyboks (evt. mod gebyr): Ja
Hårtørrer: Ja
Køleskab: Nej
Minibar: Ja
WiFi: Nej
Balkon / Terrasse: Ja
TV: Ja
Barneseng: Nej
Underholdning: Nej
Wellness: Ja
Fitnessrum: Ja
Afstand til lufthavnen: 66 km
Elevator: Ja
Reception: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Pool: Ja
Antal pools:
Børnepool: Nej
Håndklædeservice (evt. mod gebyr): Nej
Gratis solsenge: Ja
Parasoller: Ja
WiFi (evt. mod gebyr): Ja
Shuttlebus til stranden: Nej
Rengøring: Ja
Det mener vores gæster
om The Sea Hotel m/halvpension
Din gæstebedømmelse
Din mening betyder meget for os, og rigtig mange gæster bruger andre rejsendes anbefalinger, når de selv skal vælge deres næste rejse.
Derfor opfordrer vi dig til at fortælle om dine oplevelser på din ferie og give din bedømmelse af rejsemålet og hotel.
Giv dine oplevelser en karaktér
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
Vind et gavekort på 5.000,-

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til en hver tid afmelde dig.